PASIÓN POR EL COLOR

Del 12 de gener al 17 de maig

Del 12 de gener al 17 de maig.

Pasión por el color

Artista: Maribel Muro

Espai Cafè


La pintura com a vivència i pràctica es contraposa al concepte modern d'experiència controlada que promet el sistema de sobreproducció, on la programació de la quotidianitat treu rellevància a l'acció contemplativa i artesanal, superficializant-la.

La intenció de pintar a partir de l'arxiu fotogràfic generat al llarg del temps és un acte poètic de manipulació per reviure i intervenir aquests records de manera intuïtiva. Al mateix temps de permetre una segona lectura amb deteniment i transformació, obsequia l'espectador la clau per accedir a aquests records contemplatius.

L' experiència personal és aquí qui marca l'inici de tota creació artística intuïtiva com a resultat de la profunditat o la intensitat d'aquesta experiència. Es desenvolupen mecanismes no convencionals / professionalitzats per a poder dialogar i reviure aquests records a través d'una pintura que, carregada d'emoció, s'escapa de la fredor amb què observem les imatges avui. El que hauríem de preguntar-nos en estar davant de cada pintura és com ens mira, com ens pensa i com ens toca alhora.

Text: Daniel de la Barra

On: Espai RAW
Adreça: C/Feliu i Codina, 20

Telèfon: 93 407 23 56

Compartir