FESTA MAJOR D'HORTA 2021

VISITES GUIADES 

ANTIC POBLE DE SANT JOAN D’ HORTA

Divendres, 10 de setembre, a les 17.00 h

A càrrec de Ricard Paradís

Punt de trobada: carrer Feliu i Codina, 20. Davant del Centre Cívic Matas i Ramis

 Visita dels llocs emblemàtics de l'antic poble d'Horta, agregat a Barcelona el 1904. Veurem: la Plaça Eivissa; les entitats representatives d'Horta com l´Ateneu, el Foment i els Lluïsos; seguirem fins a l'església parroquial i l'antiga Rambla de Can Cortada; des d´allí ens desplaçarem a la Plaça del Tramvia on descobrirem els diferents transports que hi han arribat i seguirem fins a la zona de les bugaderes, indústria per excel·lència del barri. Més tard, anirem a la torre d'aigües de la Mina de Can Travi  i la plaça Santes Creus. 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia Aquí


 

BARRIADA DE CAN QUINTANA 

Divendres, 17 de setembre, a les 17.00 h

A càrrec de Ricard Paradís

Punt de trobada: Feliu i Codina, 20. Davant del Centre Cívic Matas i Ramis

En aquesta visita veurem "l'eixample d'Horta", per l´antiga rambla de Can Quintana (actual carrer Feliu i Codina) veurem: la història del CC Matas i Ramis, les entitats esportives com la Unió Esportiva Horta i d´altres, el Museu d'Art Àfrica i diferents finques d'estil modernista amb residents il·lustres d'Horta. A més, veurem on eren les antigues masies de Can Quintana, Can Peguera i del Turó de la Peira. 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia Aquí


CINEMA A LA FRESCA

LA MIA I EL LLEÓ BLANC

Dissabte, 18 de setembre, a les 20.00 h 

Cinema per a tots els públics

Director: Gilles de Maestre (França, 2018)

Intèrprets: Denih de Villers, Melanie Laurent 

Duració: 98 minuts

Gènere: Aventura familiar

La Mia té 11 anys quan comença una relació extraordinària amb en Charlie, un cadell de lleó blanc nascut a la granja de lleons dels seus pares a Sud-àfrica. Durant tres anys creixeran junts i viuran una amistat incondicional. Quan ella en compleix 14 i el Charlie es converteix en un bell lleó adult, la Mia descobreix que el vendran. En saber que el seu amic està en perill, tots dos emprendran un viatge a través de la sabana a la recerca d'una terra on el fèlid pugui viure en llibertat.

Activitat gratuïta i presencial amb reserva prèvia Aquí

Al Parc de la Unitat


 

On: Centre Cívic Matas i Ramis
Adreça: C/Feliu i Codina, 20

Compartir