ANTHUS
VILA SONS

Portada del seu disc Calidoscòpic

08/04/2020 > 31/07/2020

Cantant, arranjador i compositor, Anthus esdevé una de les millors veus masculines del jazz del moment.

Neix a Sicília i descobreix el cant amb vuit anys amb un vell tocadiscs de vinil de 45 revolucions, amagat a l'armari de casa de la seva àvia. Aquest descobriment el porta a estudiar música clàssica i folklòrica, però inquiet, curiós i amb un fort desig de descobrir nous estils musicals i del món, agafa un avió que el porta a Irlanda on descobreix el Jazz. Allà edita el seu primer disc "Dreamer".

La seva carrera musical continua progressant i torna a Catalunya on enregistra el seu segon disc "Radici". Amb "Radici", es referma com a crooner del Jazz Mediterrani i es consolida en alguns dels millors festivals del nostre país.

Al 2015 presenta "Profundament jazz", un viatge pels clàssics dels Estats Units on posa lletra a temes instrumentals de les icones del jazz com Chick Corea o Wayne Shorter.

Després de dos treballs d'estudi, Antus realitza la seva obra més autobiogràfica "Calidoscòpic", un disc que el porta a combinar el jazz contemporani i clàssic amb sons mediterranis, el pop i el rap.

Ha participat presentant els seus treballs al cicle Veus del centre cívic el febrer de 2017 i el febrer de 2019.En totes dues ocasions ha despertat en el públic admiració per una veu preciosa i delicada, acompanyada d'una presència increïble a l'escenari.

Gràcies Anthus per tenir un cor gegant!

Gràcies per deixar-nos compartir la teva música!

Aquí us deixem un tastet d’alguns dels seus temes

WELL YOU NEEDN’T: https://www.youtube.com/watch?v=6-qQhKa3aFI

ELISA: https://www.youtube.com/watch?v=4V2hZzpkoe8

YOU DON’T KNOW WHAT LOVE IS: https://www.youtube.com/watch?v=rD3RLYYqNpE

Mi VOTU E M’ARRIVOTU: https://www.youtube.com/watch?v=6_DxHtkACiM

Compartir