L'AMPLIFICADOR

Es tracta d'un nou projecte que neix amb l'objectiu d'esdevenir un espai de trobada i difusió per donar a conèixer una entitat, associació o fundació que treballi valors de cooperació, integració, igualtat..., dins del territori.

Com un amplificador augmenta l'amplitud o la intensitat d'un so, el Centre Cívic vol amplificar la vostra veu, donant-vos cabuda dins la seva programació.

Objectius:

Donar a conèixer les entitats i associacions que existeixen al territori.

Sensibilitzar a la població respecte les diferents realitats socials que existeixen, a través del coneixement dels projectes que porten a terme les diferents entitats que es vulguin presentar.

Proporcionar suport logístic, tècnic i d'infraestructura a les iniciatives de les entitats, associacions i col·lectius del territori, per tal de promoure i enfortir-ne el teixit associatiu.

Apropar els serveis del Centre Cívic a entitats del territori per crear sinergies de participació.

Establir sistemes de confiança amb les entitats del territori per treballar de forma conjunta en pro del bé comú.

Si esteu interessats/ades a presentar la vostra entitat al centre cívic, llegiu atentament el document que hi ha adjunt per saber com ho podeu fer.

 

ACTIVITATS

 

VINE A CONÈIXER LA TASCA QUE DESENVOLUPA LA LLAR MOSSÈN LLUÍS VIDAL

Dijous 19 de maig, a les 18 h 

La Llar Mossèn Lluís Vidal és un centre on les persones grans es troben. Amb el seu lema “Acolliment, Amistat i Benestar” les persones grans fan amistats, tot participant en les activitats que s’hi organitzen. La proposta d’activitats que s’hi fan és molt diversa: conferències, tertúlies, sessions de musicoteràpia, exercicis de memòria, cine fòrum, reflexió amb “Vida Creixent”, coral, manualitats, excursions, jocs, celebració de festes  tradicionals... S'ubiquen al barri de Sant Gervasi, molt a prop del Centre Cívic. Si encara no els coneixes, aquesta és una gran oportunitat per fer-ho. 

 A càrrec de Mercè Riera i l’ Eduard Aruga. 

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç També ho podeu fer presencialment al punt d’informació del Centre Cívic. 

 

 

CENTRE SANT FRANCESC D’ASSÍS 

Dijous 26 de maig, a les 18 h 

L'any 2000 es va inaugurar el Centre Sant Francesc d'Assís, a l’Església de Sant Francesc, ampliant les dependències ja existents. Així és com es creen diferents grups per liderar projectes socials de voluntariat adreçats a la comunitat. En aquesta sessió ens presentaran tres dels serveis que ofereixen a la comunitat: el grup de missioners que treballen tot l’any per financiar un projecte de menjador per infants i gent gran, l’Asociación de mujeres latinas, que ofereix un lloc de trobada, acollida i formació per a dones llatinoamericanes, i el projecte Mañanas en compañia, que s’ocupa de donar acollida i esmorzar a transeünts i persones sense llar. 

A càrrec de Lola Guzmán i altres voluntaris i voluntàries dels diferents projectes socials. 

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç. També ho podeu fer presencialment al punt d’informació del Centre Cívic. 

Compartir