NÚRIA CONANGLA
VILA SONS

17/04/2020 > 31/07/2020

Nascuda a La Garriga el 1997, la Núria Conangla es considera una músic polifacètica formada en el món clàssic però apassionada per la música moderna. Inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de La Garriga tant amb el violoncel com amb el piano. Més tard segueix al Conservatori de Granollers. Al llarg de la seva formació, ha format part de moltes orquestres joves (JONC, JOCG, JOSB, JOSV). Continua a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també segueix amb el piano.

Posteriorment, inicia els estudis de trompeta a l’Aula de Música Moderna i Tradicional de La Garriga on també treballa com a professora i, per altra banda, comença a formar-se en el cant modern. 

Ha actuat diverses vegades a l’Auditori de Barcelona, a l’Auditori de Girona, al Teatre Nacional de Catalunya i al Palau de la Música interpretant grans òperes. Algunes de les orquestres on ha format part són l’Orquestra Metropolitana de Barcelona, l’Orquestra Harmonia de Calella i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Amb aquesta última orquestra han guanyat en diverses ocasions al Millor Disc de Clàssica dels Premis Enderrock.

Amb algunes d’aquestes orquestres ha tocat amb grups nacionalment coneguts com Blaumut, Els Catarres, Aspencat i artistes com Manu Guix, Beth Rodegas i Roger Padullés. 

​Al llarg de la seva carrera musical, ha format i forma part de diversos projectes musicals d’àmbit modern com  Music Has No Limits i molts d’altres de propis com Maler Conangla (produccions i performances musicals de gèneres  com EDM, jazz, clàssica, disco i pop), Líria (duet acústic), Encored (trio femení), TorriCello (duet festiu) amb qui han fet una gira per Europa i el grup de rumba, pop i cançó d’autor Sempre Amunt. Actualment, també en destaca la formació Game of Loops (duet de pop-electrònic) amb qui van tocar a la Fira Mediterrània de Manresa de l'octubre passat. Forma part també com a cellista del musical Bruna creat per Mateu Peramiquel i Mar Puig.  

Enguany, la Núria a publicat el seu primer CD de temes propis i versions que ha titulat “Som Complicats”. Com a compositora, cantant i músic multi-instrumentista, té previst seguir component i creant cançons sempre des del punt optimista i alegre que la caracteritza.

Va actuar al cicle Veus al març de 2019 amb la formació LÍRIA en aquesta ocasió la Núria va tocar el violoncel i també va cantar, la va acompanyar l’Enric Cosp acompanyant-la a la veu i la guitarra). El públic va valorar molt positivament la seva qualitat musical tot i la seva joventut i veient la seva trajectòria musical, no és d’estranyar.

Gràcies Núria per deixar-nos compartir la teva música!

Gràcies per haver-nos regalat grans moments a sobre l’escenari.

Aquí us deixem l’enllaç de la seva pàgina web on podreu sentir alguns dels seus millors temes

https://www.nuriaconangla.com/musica

 

 

 

 

Compartir