Aquest trimestre de primavera s'havia d'incorporar la Clara Sivila com a tallerista de cuina... Ens hem quedat amb les ganes de tastar els seus plats i conèixer les seves receptes.
En tot cas, no ens quedarem sense conèixer-la, ja que ens facilita les seves receptes per poder fer-les a casa.
La Clara és de Barcelona i la cuina sempre ha estat la seva passió. Va iniciar-se el 2018 amb un bloc de cuina i el 2019 va començar de voluntària com a professora de cuina a persones amb risc d'exclusió social, en aquell moment es va centrar en la formació i en els tallers de cuina i ara la tindrem de col·laboradora al Centre Cívic Vil·la Florida!
També la pots seguir al seu Instagram @lasibirita
La Segona Recepta que ens envia és preparar la salsa bolonyesa, en només 5 minuts!
Ingredients per a 6 persones:
500 g de carn picada vedella
2 pots de tomàquet triturat o passata
1 cull. concentrat tomàquet
1 ceba blanca sencera picada
2 pastanagues picades
oli d’oliva
sal i pebre
all opcional.
1 fulla de llaurer
2 cullaradetas orenga
2 cullaradetas romaní
L’all el vaig posar sencer mentres es cuinava durant 1,5h. és important anar barrejant de tant en tant.
Trobaràs el vídeo de la recepta a l'annex!
Tambè pots recuperar la primera recepta: Amanida de llenties.