LLUÇ AMB GAMBES

LLUÇ AMB GAMBES

El lluç amb gambes és un plat que s'ha popularitzat per la facilitat de fer-lo i per aconseguir incorporar els nutrients del lluç i combinar-lo amb les proteines de les gambes.

Un plat que actualment es pot fer amb aliments frescos o congelats però amb una gran diferència gastronòmica entre els dos resultats!

Ingredients:

  • 2 Rodanxes de lluç per persona
  • 4 gambes per persona
  • 200 g Pèsols
  • 1 Ceba
  • Un got de vi blanc
  • Fumet de peix
  • Farina 
  • Oli d'oliva, sal i pebre 

Procediment:

  1. Saltejar les gambes a una paella i pelar les cues.
  2. Salpebrem, enfarinem i fregim el lluç.
  3. Fem la salsa amb: ceba tallada en juliana, els pèsols, el got de vi blanc i la reducció del fumet de peix.
  4. Emplatem el plat unint els tres ingredients:

Ja tenim el plat llest! 

Escolta la recepta:

A partir del minut 12:28 trobaràs aquesta fabulosa recepta i anteriorment com es pesquen les gambes i els lluços amb la Pesca d'arrossegament. 

Compartir