LLUÇ AMB GAMBES
El lluç amb gambes és un plat que s'ha popularitzat per la facilitat de fer-lo i per aconseguir incorporar els nutrients del lluç i combinar-lo amb les proteines de les gambes.
Un plat que actualment es pot fer amb aliments frescos o congelats però amb una gran diferència gastronòmica entre els dos resultats!
Ingredients:
- 2 Rodanxes de lluç per persona
- 4 gambes per persona
- 200 g Pèsols
- 1 Ceba
- Un got de vi blanc
- Fumet de peix
- Farina
- Oli d'oliva, sal i pebre
Procediment:
- Saltejar les gambes a una paella i pelar les cues.
- Salpebrem, enfarinem i fregim el lluç.
- Fem la salsa amb: ceba tallada en juliana, els pèsols, el got de vi blanc i la reducció del fumet de peix.
- Emplatem el plat unint els tres ingredients:
Ja tenim el plat llest!
Escolta la recepta:
A partir del minut 12:28 trobaràs aquesta fabulosa recepta i anteriorment com es pesquen les gambes i els lluços amb la Pesca d'arrossegament.