EL MOLL
El moll o roger (salmonete en castellà) és un dels peixos més ben valorats gastronòmicament del litoral català. La seva carn fina i sabrosa té un fort gust a peix incomparable a cap altra espècie.
Podem trobar dos tipus de molls:
El moll de roca: Mullus surmuletus té un color més vermellós i la seva carn és molt bona. També es coneix amb el nom de moll perla.
El moll de fang: Mullus barbatus té un color més blanquinós i la seva carn té un sabor més suau.
INGREDIENTS
- moll filetejat
- ous
- ceba
- oli, sal i pebre
PROCEDIMENT
- Tallem la ceba i la fregim a foc lent.
- Trossegem el moll i l'afegim al foc.
- Mentrestant, batrem els ous i li posem sal i pebre.
- Afegim els ous a la paella i fem la truita.
- Uns minuts més tard ja tenim el plat!
Es pot acompanyar d'una amanida verda i ecològica.
ESCOLTA LA RECEPTA
A partir del minut 12:19 trobareu la recepta del dia i anteriorment la forma en què es pesquen els molls amb la tècnica del tresmall.