03. VINE A SABER-NE MÉS DE... L’ALL VS. L’ALL NEGRE
Showcooking

Dimarts
De 18.30h a 20h

14/06/2022
Preu: Gratuït

La història de l’all es remunta fa segles a l’Àsia Central i s’ha estès fins aquí al llarg del temps, fins a ser el més comú de trobar en els nostres horts. Té múltiples efectes beneficiosos −i fins i tot medicinals− sobre l’organisme, sempre que es consumeixi cru: és un antibiòtic, antihistamínic, anticoagulant, redueix el colesterol i un llarg etcètera. Quan aquest el deixes fent un envelliment i després una fase de curació, es torna de color negre i la seva olor ens pot recordar a la regalèssia. Aquest all fermentat que el coneixem com a “all negre” és originari de l’illa de Japó i, com l’all blanc, també l’hem acollit com a nostre. Vine a acabar de conèixer-los!  

 

Inscriu-te aquí

On: Centre cívic Vil·la Florida

Inici d'inscripció: 17/05/2022
Fi d'inscripció: 14/06/2022

Compartir