DIA MUNDIAL DELS DRETS HUMANS: LA PERSISTENT CRISI ALIMENTÀRIA A HAITÍ I BURKINA FASO
Aparador de les entitats

Bailey Torres

Dissabte
De 10 h a 13 h

26/11/2022
Preu: Gratuït

DIA MUNDIAL DELS DRETS HUMANS 

El districte de Sarrià – Sant Gervasi, organitza, juntament amb el grup d’entitats de Justícia Global del districte, diverses activitats de sensibilització amb motiu del Dia Mundial dels Drets Humans i del Migrant (10 i 18 de desembre). 

Sota el lema ‘Drets Humans i migració des de la mirada de la justícia global’ es realitzaran 11 activitats durant els mesos de novembre i desembre , entre les quals, una exposició fotogràfica, diverses peces de teatre fòrum, una biblioteca vivent, un espectacle de clown i altres activitats.   

Al mes de juny, ja es va organitzar un primer cicle (Jornades ‘Refugi’) amb motiu del Dia Mundial del Refugiat (20 de juny). 

LA PERSISTENT CRISI ALIMÈNTARIA A HAITÍ I BURKINA FASO 

Dissabte 26 de novembre, de 10 a 13 h 

Una aproximació a través d’un col·loqui i un taller de cuina de la gastronomia de tots dos països per donar a conèixer la inseguretat alimentària existent a Burkina Faso i Haití i sensibilitzar sobre aquesta temàtica explicant les seves principals causes: l’economia globalitzada; el canvi climàtic, la inestabilitat política i el fet que allò que passa en un punt del món afecta a la resta, d’una manera o altre. 

També es parlarà de temes tan importants com la sobirania alimentària i el consum responsable a nivell global i local, i els efectes socioeconòmics dels sistema agroalimentari mundial, que afecten als països amb població subalimentada com Haití i Burkina Faso. 

 

A càrrec de Diyité, ONGD de cooperació amb Haití i Cat Sya, ONGD de Cooperació amb el país de Burkina Faso( Activitat inclosa dins el programa de JustíciaGlobal del Districte de Sarrià- Sant Gervasi). 

Cal inscripció prèvia a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida a partir del 26 d’octubre. 

Inici d'inscripció: 26/10/2022
Fi d'inscripció: 27/11/2022

Compartir