7XDESCOBRIR
GIMCANA JOVE

Cal que formeu el vostre equip i us hi inscriviu entre l'11 i el 23 d'abril. Haureu de recórrer diversos equipaments del districte i superar diferents proves per poder optar al premi.

La primera gimncana jove 7xDESCOBRIR té per objectiu que el jovent de Sarrià – Sant Gervasi conegui diversos espais del districte que ofereixen serveis i activitats per a joves i adolescents.

Està organitzada pel Districte de Sarrià – Sant Gervasi en col·laboració amb l’equipament de referència per a joves, l’Espai Jove Casa Sagnier, el servei infoJOVE de Sarrià i sis centres cívics:

  • CC Sarrià,
  • CC Casa Orlandai,
  • CC Vil·la Florida,
  • CC Can Castelló,
  • CC L’Elèctric,
  • CC Vallvidrera-Vázquez Montalbán.

També hi col·labora el Parc d’atraccions Tibidabo.

 

L’activitat es desenvoluparà del 17 d’abril al 4 de maig, termini per superar les proves dels diversos espais i aconseguir els segells. El 5 de maig hi haurà una festa final a l’Espai Jove Casa Sagnier i s’hi celebrarà el sorteig.

El premi de l’equip guanyador consisteix a:

  • 6 entrades per al Parc d’atraccions Tibidabo.
  • Un taller per a cadascun dels membres de l’equip a escollir d’entre els que ofereixen els equipaments que hi participen.

 

Per participar-hi cal formar un equip d’un mínim de tres persones i un màxim de sis, i que cada membre s’hi inscrigui a través d’aquest formulari en línia (disponible a partir de l’11 d’abril), tot indicant el nom de l’equip.

 

A les bases adjuntes en trobareu tota la informació: requisits, autoritzacions i normes de funcionament. Llegiu-les atentament i participeu en la primera gimcana jove de Sarrià – Sant Gervasi 7xDESCOBRIR!

 

ACTE FINAL - Divendres, 5 de maig a les 17 h

Gaudeix de l’acte final de 7 x descobrir: Gimcana Jove, on hi haurà l’entrega de premis i una festa amb berenar.

Activitat per nascudes entre el 2007 i el 2010.

 Atenció! Aquesta activitat es farà als Jardins de l’Espai Jove Casa Sagnier.

 Coorganitzada amb CC Casa Orlandai, CC Elèctric, CC Vallvidrera, CC Vil·la Florida, CC Can Castelló, Espai Jove la Fontana.

Compartir