• Subvencions generals de comerç 2023

  Des del 9 de gener i fins al 26 de gener de 2023, les associacions de comerciants s i les entitats de comerç sense afany de lucre poden concórrer a la convocatòria general de subvencions per l’any 2023.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/subvencions_generals_640x360_cat_1.jpg
 • Calendari comercial 2023

  Els establiments de tota la ciutat podran obrir l'1 i el 26 de novembre; i el 3, 6, 8, 10, 17, 24 i 31 de desembre. A més, els locals de la Zona de Gran Afluència Turística podran obrir 20 diumenges i festius del 15 de maig al 15 de setembre.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/banner_horaris__0.jpg
 • Serveis i programes per la Comerç, la Restauració i el Consum

  La Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona impulsa, a través de Barcelona Activa, serveis i programes per millorar el teu negoci, afavorir-ne el relleu generacional i acompanyar-te en el salt al món digital, entre altres.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/banner_destacat_serveis.jpg
 • Premi Comerç de Barcelona 2022

  Després de dos anys de mesures i restriccions, reconeixem de nou la contribució dels nostres comerciants a la ciutat convocant la 23a edició del Premi Comerç de Barcelona. Coneix els guanyadors de la 23a edició.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/imatge-premi_22_2_1.jpg
 • Premis Barcelona Restauració 2022

  Després de dos anys de mesures i restriccions, des de la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona convoquem de nou el Premis Barcelona Restauració. Ja pots consultar els guanyadors aquí.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/premirestauracio.jpg
 • Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU)

  L'Ajuntament de Barcelona facilita que qualsevol zona de concentració d’activitat econòmica de la ciutat que ho vulgui pugui ser gestionada de manera conjunta per millorar la competitivitat i la qualitat dels serveis que ofereixen.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/captura_de_pantalla_2022-07-25_a_les_10.11.38.png
 • Subvencions per a l'enllumenat nadalenc de Barcelona 2022

  L’Ajuntament de Barcelona convoca les subvencions per a l'enllumenat nadalenc de les vies públiques de la ciutat per aquest any 2022. Del 17 de maig al 14 de juny de 2022.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/enllumenat-nadalenc-del-carrer-de-la_1.jpg
 • Subvencions per a la transformació digital

  L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa novament una línia de subvencions per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració de barri. Sol·licita-la del 3 al 30 de maig.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/destacat_tranformacio_cat.jpg
 • Subvencions per a la instal·lació de terrasses a la calçada

  L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa les subvencions per a la instal·lació de plataformes homologades a la calçada per a les terrasses de la ciutat. Es poden sol·licitar del 4 d’abril al 17 de maig de 2022.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/destacat_cat.png
 • Coneix l'observatori del Comerç i la Restauració

  L'Observatori del Comerç i la Restauració és el lloc de referència que et permetrà conèixer l'evolució i els reptes del sector comercial de la nostra ciutat.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/banner_observatori_comerc_1.png
 • Consulta les dades del cens comercial 2019

  Barcelona té més de 60.000 locals amb activitat econòmica en planta baixa, un teixit ric i divers amb una alta densitat que s'estén a tots els barris de la ciutat. El cens comercial permet conèixer totes les dades barri a barri

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/destacat.jpeg
 • Establiments emblemàtics

  El 26 de febrer de 2016 el Plenari del Consell Municipal va aprovar definitivament el Pla Especial de protecció de la qualitat urbana: Catàleg de protecció arquitectònic, històric i paisatgístic dels establiments emblemàtics de la ciutat de Barcelona

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/banner_604x340-cat.jpg
 • Encara no coneixes el Projecte Radars?

  Des de 2008, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona impulsa el projecte Radars amb l’objectiu de reduir el risc d’aïllament de les persones grans. En aquesta iniciativa, la complicitat del veïnat i del teixit comercial és clau.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/captura-de-pantalla-2020-01-17-a-les-12.55.32-570x321.png
 • Comerç i Escoles

  El programa “El comerç i les escoles” acosta els estudiants al comerç de proximitat i al consum responsable. Encara no el coneixes?

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/destacat_1.jpg
 • Vols fer el salt al món digital?

  L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, posa en marxa una línia de subvencions amb un pressupost d'un milió euros per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració de barri.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/destacat_home_digitalitzacio.jpg
 • Aconsegueix un web per al teu establiment amb el domini .barcelona

  Tens un establiment a Barcelona? Des de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació .cat t’oferim una promoció per estrenar el teu web d’una manera molt fàcil i ràpida, amb el domini .barcelona. De l'1 de juny al 15 de novembre.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/puntbarcelona.png
 • Amb els aliments, seguretat és salut

  Es posa en marxa una acció de comunicació a través de cinc vídeos musicals que promouen la seguretat alimentària entre els operadors dels comerços alimentaris i establiments de restauració.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/banner4_10.jpg
 • Descobreix les il·lustracions guardonades amb el premi Punt de Llibre 2021

  Els guardons, organitzats per l'Ajuntament de Barcelona dins el programa 'El comerç i les escoles', han premiat vuit punts de llibre il·lustrats per alumnes. Se n'han editat 200.000 còpies, que els comerços repartiran gratuïtament.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/punt_llibre.jpg
 • Tens un negoci i necessites assessorament?

  A través de la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, t'oferim entre 5 i 12 hores assessorament professional individualitzat per reactivar el teu negoci. El programa "Comerç a punt" és un servei totalment gratuït.

  https://ajuntament.barcelona.cat/comerc/sites/default/files/comerc_a_punt.jpg

Barcelona impulsa la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat

18/01/2023 - 13:17 h

INICIATIVES. El Parlament Europeu ha aprovat la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, una proposta de Barcelona Comerç i Vitrines d’Europe, amb el suport de totes les institucions i administracions. La ciutat presentarà la...

Barcelona no tindrà cuines ni supermercats fantasma per protegir el comerç de proximitat

30/01/2023 - 13:17 h

NORMATIVA. Amb aquesta mesura, que busca també protegir la vida veïnal dels barris, la ciutat no admetrà cap supermercat fantasma al teixit urbà, i les macrocuines només es podran implantar amb condicions molt restrictives a la Zona...

Prop de 300.000 persones han gaudit de les activitats i espectacles del Barcelona Festival de Nadal

11/01/2023 - 15:48 h

NADAL. El Barcelona Festival de Nadal ha omplert durant 14 dies plaça Catalunya i plaça Universitat amb un programa cultural per a tots els públics. A les activitats familiars dels matins s’hi han acostat fins a 50.000 persones. Al...

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Serveis del comerç

  Serveis i programes per al comerç
  Subvencions per al comerç i la restauració
  Recursos per oferir un servei de qualitat
  Serveis i programes per al comerç

  La Direcció de Comerç ha dissenyat, conjuntament amb Barcelona Activa, un conjunt de serveis i programes de suport al desenvolupament empresarial, així com necessitats del teixit comercial de la ciutat.

  Subvencions per al comerç i la restauració

  Per seguir fomentant i enfortint el teixit comercial de la ciutat, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona convoca periòdicament subvencions i ajudes econòmiques dirigides al comerç de proximitat i als establiments de restauració.

  Recursos per oferir un servei de qualitat
  Volem que disposis de tota la informació i de tots els recursos que necessitis perquè puguis oferir un millor servei i de màxima qualitat als clients, ja que és cosa de tots fer que Barcelona sigui la botiga més gran del món.

  Foment del comerç

  Establiments emblemàtics
  Premis
  El Comerç i les Escoles
  Establiments emblemàtics

  Amb el pas dels segles, els carrers de Barcelona han vist créixer un teixit comercial ric, divers i ambiciós. Avui, alguns dels establiments que van aixecar la persiana fa molts anys encara continuen oberts. Són testimonis del passat de la ciutat, però també un valuós patrimoni cultural que l’Ajuntament de Barcelona vol preservar i promoure.

  Premis

  Cada any, a Barcelona es lliura uns premis per guardonar la millor botiga del món. Creat el 1997, aquests premis van néixer amb la finalitat de valorar l'esforç de les botigues i dels seus botiguers, ja que son ells i elles qui fan de Barcelona un centre de comerç modern i d'una qualitat envejable.

  El Comerç i les Escoles

  El comerç i les escoles’ promou el coneixement de l’entorn cultural, social i històric a través del comerç de proximitat, amb l’objectiu de crear una cultura de consum crític i responsable des de ben petits. 

  Agenda

  41è Saló "Còmic Barcelona"

  Als Pavellons 1, 2, 5 i Plaça Univers

  Quan:
  Del 31/03/2023 al 02/04/2023
  On:
  Fira Barcelona
  Avinguda de la Reina Maria Cristina 2*16 (Sants-Montjuïc)
  902 233 200

  Fira Nova Artesania a Les Rambles

  Quan:
  Acte permanent
  On:
  Fira Nova Artesania *Rambles
  C la Rambla 1 (Ciutat Vella)

  Fira del Llibre Vell a la Plaça de Sarrià

  Quan:
  Acte permanent
  On:
  Fira de Llibre Vell *Plaça de Sarrià
  Pl Sarrià 1 (Sarrià-Sant Gervasi)