Torna la Trobada BCN Ciutat Diversa

Diversitat. Una jornada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat de Barcelona.

El 14 de novembre, de 10.30 a 19.00 hores, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) i les entitats que el componen organitzen una nova edició d’aquesta celebració, una jornada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania amb l’objectiu de mostrar, compartir i gaudir un any més de la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany el tema central de la trobada és “Per una Barcelona antiracista”, una de les línies d’acció més arrelades al CMIB i que forma part de la seva missió i els seus objectius, que són promoure la convivència, la igualtat i la inclusió i lluitar contra el racisme, la xenofòbia i les manifestacions dels discursos d’odi presents a la societat.

A l’escenari i els diferents espais i carpes hi trobareu nombroses activitats, com tallers, xerrades, exposicions, desfilades i jocs tradicionals, tant per a infants com per a adults. També hi haurà una biblioteca vivent i s’hi llegirà un manifest, i a la carpa auditori hi tindran lloc taules rodones i s’hi projectaran audiovisuals sobre el tema central de la trobada.

A l’enllaç adjunt trobareu el programa complet de la jornada, amb les activitats que es duran a terme al llarg del dia.

Us hi esperem!