La Trobada BCN Ciutat Diversa és una festa participativa i reivindicativa organitzada anualment per part del Consell Municipal d’Immigració amb l’objectiu de contribuir a construir una ciutat plural i cohesionada a partir del reconeixement de la diversitat, de la convivència i de la interacció entre les entitats i la ciutadania, trencant estereotips i promovent la igualtat de drets i d’oportunitats.

Es porta a terme des de ja fa anys, amb molta participació d’entitats i ciutadania, ha anat evolucionant i creixent, i ha esdevingut ja una cita de referència en el calendari de la ciutat a la tardor. Vol mostrar la diversitat i la interculturalitat ciutadana, fent visible l’enriquiment que suposa la immigració i les seves entitats. Pretén al mateix temps sensibilitzar i aprofundir en la temàtica específica escollida anualment pel CMIB.

Amb motiu de la situació sanitaria derivada de la Covid-19, l'edició 2020 de la Trobada va haver d'ajornar-se fins l'any vinent. Enguany està prevista la seva celebració els dies 13 i 14 de novembre, d'11 a 15h

 

Última Trobada BCN Ciutat Diversa (2019)

 

A continuació podeu veure tota la informació, programes i vídeos de les diferents edicions realitzades: