La Trobada BCN Ciutat Diversa és una festa participativa i reivindicativa organitzada anualment per part del Consell Municipal d’Immigració amb l’objectiu de contribuir a construir una ciutat plural i cohesionada a partir del reconeixement de la diversitat, de la convivència i de la interacció entre les entitats i la ciutadania, trencant estereotips i promovent la igualtat de drets i d’oportunitats.

Es porta a terme des de ja fa anys, amb molta participació d’entitats i ciutadania, ha anat evolucionant i creixent, i ha esdevingut ja una cita de referència en el calendari de la ciutat a la tardor. Vol mostrar la diversitat i la interculturalitat ciutadana, fent visible l’enriquiment que suposa la immigració i les seves entitats. Pretén al mateix temps sensibilitzar i aprofundir en la temàtica específica escollida anualment pel CMIB.

Trobada BCN Ciutat Diversa 2021

El proper 14 de novembre, a l'Arc de Triomf, torna la Trobada, una diada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir de la diversitat de la ciutat. Us hi esperem!

Programa d'activitats

Manifest “Per una Barcelona antiracista”

 

A continuació podeu veure tota la informació, programes i vídeos de les diferents edicions realitzades: