Reunió del Consell Tributari amb el president i magistrats de la Sala contenciós-administrativa del TSJ de Catalunya

Relacions institucionals. Reunió del Consell Tributari amb el president i magistrats de la Secció 1a de la Sala contenciós-administrativa del TSJ de Catalunya

El passat dia 9 de febrer de 2022, seguint la tradició d’anys anteriors, el president de la Sala contenciós-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, senyor  Javier Aguayo, va rebre al president, senyor Tomàs Font,  i a la resta de membres del Consell Tributari, que li van fer entrega de la memòria anual del Consell Tributari de l’any 2020.

En aquesta trobada, que va tenir lloc a la seu del Tribunal, el  president de la Sala contenciós-
administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i altres magistrats integrants de la Secció 1º d’aquesta Sala, així com el president, vocals i secretari del Consell Tributari van poder intercanviar impressions i comentar temes d’interès comú en matèria de tributació local i de relacions interinstitucionals.

En aquest sentit es va posar de manifest un cop més la utilitat del Consell Tributari en la disminució de la litigiositat jurisdiccional així com l’ampla acollida dels seus criteris per part dels jutjats i de la Sala contenciós-administrativa.