XII Trobada d'Òrgans Tributaris Municipals

Jornades. Els dies 16 i 17 de novembre el Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona va acollir la XII Trobada d'Òrgans Tributaris Municipals en la qual es van abordar qüestions en matèria de fiscalitat i finançament municipal.

Aquesta reunió anual de treball va aplegar no només representants dels òrgans tributaris municipals, sinó també de la judicatura, de la universitat, de l’empresa privada i de la política vinguts d’arreu del territori de l’Estat espanyol.

Les ponències i taules rodones de la XII Trobada van abordar dues de les qüestions que més els afecten en l’actualitat: d’una banda, la relativa a l’aplicació de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’impost de plusvàlua; i, d’altra banda, el nou model de fiscalitat i finançament municipal.

Aquestes jornades van permetre els assistents posar en comú la feina que cadascun d’ells realitza en els respectius àmbits competencials i territorials i avançar en noves vies i solucions als reptes que plantegen els nous models de fiscalitat i finançament municipal.