El 90% dels productes que s'ofereixen a les escoles bressol municipals són ecològics

El 90% dels productes que s'ofereixen a les escoles bressol municipals són ecològics

L'Ajuntament de Barcelona fomenta el consum de productes provinents d'agricultura ecològica a les escoles bressol municipals

 

L’Ajuntament de Barcelona fomenta el consum de productes provinents d’agricultura ecològica a les escoles bressol municipals. Actualment, els infants de 0 a 3 anys matriculats a les 103 escoles bressol municipals consumeixen aliments que en el 90% dels casos són ecològics i de temporada.

Aquest compromís amb l’alimentació saludable i sostenible s’ha vist reflectida en els plecs dels concursos per a l’adjudicació dels contractes del Servei d’Alimentació a les escoles bressol municipals.

Moltes de les verdures són obligatòries en la proposta de menús i altres productes puntuen com a criteri d’adjudicació. Per exemple, es donen punts als productes que recorren menys distància des del lloc de producció fins a l’escola, per promoure els aliments de proximitat i quilòmetre zero.

D’altra banda, també se sumen punts addicionals als productes que provenen de centres especials de treball o d’empreses d’inserció.

Compartiu aquest contingut