CURS DE SALSA

Benvolgudes famílies:

Com sabeu, des de l’AMPA ens agrada recolzar els projectes de l’escola, com és el cas del projecte de música llatina que fa tres anys que recolzem. Així doncs, us convidem a participar al 5è curs de salsa (ball) organitzat per l’AMPA de l’EMM Eixample! Està dirigit a alumnat a partir de 14 anys, pares, mares, professorat i tota la gent del barri que tingui ganes d'aprendre a ballar salsa. El professor del curs és el CARLITÍN, se'ns dubte un dels ballarins més carismàtics i un dels millors pedagogs de Barcelona. Ballarem, riurem, carregarem energia positiva i escalfarem l'aula per preparar la temporada estiuenca i ballar amb els combos llatins de l’escola!

Calendari:

Les classes s'iniciaran el dimarts 12 de febrer i finalitzaran el dimarts 11 de juny. Els dimarts 23/4 (Diada de st. Jordi) i el 28/5 no hi haurà classe.

El curs s'estructura en dos nivells:
Nivell A: Format per alumnes de nivell mig (Dimarts de 18:45 a 19:45)

Nivell B: Format per alumnes de nivell bàsic (Dimarts de 19:45 a 20:45)

Inscripció:

Quan: fins al 8 de febrer a les 20 h (les places són limitades)
Com: retornant la butlleta emplenada i signada a la Secretaria de l’Escola, o a ampa.emm.eixample@gmail.com.
(EMME: carrer Sardenya, 368, 2a planta, de 16 a 20 h)
Preu i modalitat de pagament: 45€ per persona per a socis de l’AMPA; 75 € per als no socis. El pagament es farà per domiciliació bancària, juntament amb la inscripció i sempre abans de la 1a sessió. Per als no socis és possible fer el pagament en dues vegades, al febrer i a març, indicant-ho a la butlleta a observacions.

Es necessita un mínim de 8 persones per realitzar cada grup. Si s’anul·lés, es retornaran directament els diners al compte de càrrec.

Descarrega aquí la butlleta d'inscripció

Compartiu aquest contingut