Equip Humà

Professorat

Equip humà EMM EixampleEquip humà EMM EixampleEquip humà EMM EixampleEquip humà EMM Eixample

Personal d'administració i serveis

Oficines
Aitor Gálvez
Raúl Ovejero

Consergeria
Sergio Delgado

 

Titulat superior en violí i música de cambra. Professor nivell 1 del mètode Suzuki. Màster en gestió i direcció de centres. Àmplia experiència docent. Ha treballat a IEA Oriol Martorell, a l'Escola Municipal de Música de Nou Barris, al conservatori de Cervera, a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu i a l'Orfeó Gracienc entre d'altres. Com a intèrpret ha col•laborat amb la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Càmera Musicae, Orquestra de Cambra Catalana i també amb grups de cambra i representacions teatrals.

Estudia oboè amb Philippe Vallet al Conservatori de Badalona i els estudis superiors a Bèlgica amb Paul Dombrecht. Fa un postgrau d’oboè barroc a l’ESMUC amb Alfredo Bernardini. Fou membre de la Banda Municipal de música de Barcelona i ha col.laborat en diferents orquestres i grups de cambra. És professora a l'Escola/ Conservatori municipal de música d´Igualada , a l’Escola municipal de música d’Olesa de Montserrat i a l’Escola municipal de música Nou Barris de Barcelona.

Acompanyo en la recerca pel goig de tocar i créixer fent música amb el violí per mitjà de metodologies personalitzades.

Pedagogia de grup, aprenentatge entre iguals, col·laboratiu, consciència corporal...

Professora Superior en l’especialitat de Saxofón. Membre fundadora del quartet de saxòfons Afrodisax, amb el qual ha actuat arreu de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Destaquen els concerts al Centre d’art Reina Sofia de Madrid, a l’Auditori de Barcelona i al Palau de la Música; i el 1r Premi i Premi de l’ACC i de la FMC als Pòdiums de Música de Cambra, el 1r Premi al I Certamen Premis Tutto de Com Ràdio, i el guardó “Premis Butaca 2009” al millor espectacle de música i dansa . Han estat enregistrats per diversos mitjans de comunicació, com TV3, BTV, Catalunya Música, RNE i Com Ràdio Han enregistrat el CD “Català Contemporani” (Anacrusi, 2003)

Ha tocat amb l’Ensemble de Saxos SAX13, dirigit per Miquel Bofill, col.laboracions  amb el Quartet de corda de Barcelona, l’Orquestra de cambra de l’Empordà, sota la direcció de Carles Coll, Barcelona 216, sota la direcció de Miquel Ortega, amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida pel compositor i director Elmer Berstein i per Lauren Foster, acompanyant la cantant Ute Lemper i la Banda Municipal de Barcelona.

En la vessant de jazz i música moderna, forma part de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb la qual ha acompanyat artistes com Jorge Pardo, Martirio, Fundación Toni Manero, Isaac Delgado i Jose Alberto “El Canario”, Big Mama Montse, Eva Fernández i Susana Sheiman, entre altres, tocant a teatres arreu de Catalunya i festivals com l’Etnosur, Festival de Jazz de Sant Sebastián, Festival Connexions, Festival Mil·lenni, Festival Cruïlla i Festival Grec de Barcelona, entre altres.

Actualment, és directora i professora de saxòfon a l’EMM Eixample “Joan Manuel Serrat”, de Barcelona.

Nascuda a Càceres, començà els seus estudis musicals en l’especialitat de fagot al Conservatori “Hermanos Berzosa” de la mateixa ciutat, amb el professor Vicente García, finalitzant els seus estudis professionals amb les més altes qualificacions.  Seguidament, es va traslladar a Mùrcia on va cursar els estudis superiors al Conservatori “Manuel Massotti Littel” on és va llicenciar.

Ha fet cursos i masterclasses amb fagotistes com Santiago Ríos, Enrique Abargues, Vicente Merenciano, Vicente García,  José Lozano, Vicente Palop, Javier Aragó, Pedro Pardo, Ovidio Danzi…

Ha estat membre de diferents orquestres joves i ha col·laborat amb orquestres com ara l’Orquesta Ciudad de Granada (OCG), l’Orquesta de la Región de Murcia (OSRM), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Julià Carbonell (OJC), l’Orquestra Simfònica del Vallès, la GIOrquestra o l’Orquestra Simfònica “Ciutat d’Elx” (OSCE), entre d’altres.

Ha format part de formacions instrumentals com l’octet de dobles canyes “Ars Arundinis” o l’ensemble “EMA Alicante” i en l’actualitat és membre fundadora del Quintet Quatre +1.

En l’àmbit pedagògic ha treballat als Conservatoris Professionals de Cieza i Jumilla (Mùrcia) i actualment és professora de fagot a l’escola i conservatori “Mestre Montserrat” a Vilanova i la Geltrú.

Premi d’honor de Grau Superior otorgat pel Conservatori Súperior de Música del Liceu de Barcelona. Compagina la tasca de docent amb la de 1r cello de l’Orquestra Unesco Barcelona.

Ensenya a estimar la música a través del violoncel.

Amb estudis superiors clàssics de piano i trompeta (Conservatori Municipal de Barcelona), i estudis superiors de jazz (Taller de músics). Compagina des de sempre l'activitat de docent amb la d'interpretació musical en directe. Ha enregistrat més de quinze treballs discogràfics i ha pogut acompanyar tant en directe com en estudi de gravació a diferents autors, músics i orquestres del nostre país (O. Montllor, S. Dalma, M. Pujadó, M. Casellas, M. Dotras, OUBarcelona, Orquestra del Liceu, O. Galana....). Intenta transmetre al seu alumnat com créixer, apreciar i estimar la música a través de la interpretació musical. 

Neix a Barcelona. Estudia al Conservatori municipal de Música d’aquesta ciutat, on actualment exerceix com a docent en l’especialitat d’acordió, conjuntament a l’EMM Eixample.

Col·labora com acordió solista, des de l’any 85, amb les entitats musicals més destacades: Orquestra del Teatre Lliure, Barcelona 216, Orquestra Ciutat de Barcelona, Orquestra del Teatre del Liceu, Orquesta Ciudad de Granada i l’ Orquesta Sinfónica de Tenerife. També ha treballat durant diferents temporades al Teatre Nacional de Catalunya, com a intèrpret i en la direcció musical de projectes.

Ha participat en la creació i difusió de nou repertori per a acordió amb compositors catalans, com a Joaquim Homs, Josep Soler i Joan Guinjoan; enregistrant la quasi totalitat de les obres amb acordió de Robert Gerhard.

Forma part del quintet “Mar del Plata” on gaudeixen de l’interpretació i divulgació de la musica original d’Astor Piazzolla.

La seva experiència s’ha vist sempre estimulada per la participació de l’acordió en tot tipus d’àmbits:  contemporani, jazz, òpera ,cinema i experiments creatius varis.

Neix a Albalat de la Ribera, on comença la seva formació musical.  Continua els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València, on obté, amb les màximes qualificacions, el Títol Superior de Professor de Trompa.  Posteriorment ingressa a la Staatliche Hochschule für Musik Freiburg (Alemanya) on obté el Orchester Musik Diplom, de la mà del  professor Bruno Schneider.  Completa la seva formació amb els professors, Jeffrey Cooper, Hermann Baumann, Daniel Bourge, Michael Hoeltzel, Tomas Muller entre altres.

Ha estat guardonat en diferents concursos de trompa, com el prestigiós Concurs Permanent de Juventuts Musicals d’Espanya.  Ha participat en importants orquestres d’Alemanya, França, Suïssa, Andorra i Catalunya, com ara la Philharmonisches Freiburg Orchester, l’orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.  Actualment és solista a l’orquestra  Camerata XXI amb la que ha actuat a diferents ciutats arreu d’Espanya i al Japó.

Destaca la seva tasca docent, ha impartit Masterclass a diferents events musicals i ha estat professor a diverses escoles i conservatoris de Catalunya. Actualment és professor titular del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l’Escola Municipal de Música de l’Eixample.

Nascut a València.
Estudia en el Conservatori Superior de Música de València amb els professors Manuel Tomàs iJoan Cerveró. Premi Extraordinari del Conservatori de València
Titulat Superior en l'especialitat de percussió pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb el professor Xavier Joaquim.
Des de 1995 és professor en el Conservatori de Música d'Igualada (Barcelona) i des de 1999 a l’Escola Municipal de Música Eixample "Joan Manuel Serrat "de Barcelona.

Nascut a Barcelona, Marcos és graduà de piano a l’ESMUC, de composició al Royal Conservatoire of Scotland i d’un màster de composició de bandes sonores al Royal College of Music de Londres.

Ha rebut més de 30 premis nacionals i internacionals, destacant el premi de la AEOS-Fundació BBVA 2017, fet pel qual entre 2018 i 2020 Marcos va arribar a ser «el compositor viu més programat per les simfòniques d'Espanya». La seva obra s’ha programat per les 28 orquestres simfòniques d'Espanya, l'Orquestra Filharmònica d'Holanda, l’Orquestra Nacional de Malta i la Britten Sinfonia entre d’altres. Al 2017 l’OBC li va estrenar l’encàrrec que li va fer, ‘America (Homenatge a Bernstein)’, mentre era compositor resident d'un programa de la Unió Europea.

Com a pianista ha tocat pels cinc continents com a membre del Fourth Quarter Duo i de l’Opera Barcarola de Londres. També ha treballat com a pianista de dansa per l’English National Ballet i el Michael Clark Company. És intèrpret, autor i productor del segell Piano Underscore amb el qual ha llançat tres àlbums, distribuïts internacionalment sota la motivació de difondre l’art del piano.

Recentment ha rebut la Beca Premis Barcelona 2020 de l’Ajuntament de Barcelona per escriure un ballet ha estrenar aquesta temporada i també un encàrrec per a piano del Palau de la Música per la temporada 2020/2023.

És membre acadèmic de la Royal Society of Arts a Londres, ciutat a on va fundar el curs de composició del Trinity Music Academy. A Madrid va ser professor de composició al Centre Universitari TAI-Rey Juan Carlos i actualment és professor de piano al Conservatori de Barcelona i de repertori a l’Escola de Música de l’Eixample.

Professor de tenora, flabiol i cobla del CMM de Barcelona, de l'EMM Eixample i de tenora i cobla de l’ESMUC, havent estudiat amb Josep Colomer i Jaume Vilà (tenora) i Santiago Olcina i Jordi León (flabiol i tamborí).
Creador del duo Instruments Catalans en Concert (1993), ha tocat arreu d’Europa, Tànger, Caracas i Bogotà acompanyat pel piano, l’orgue, el carilló, cobla, fusió mediterrània, orquestra de cordes i simfònica. Ha participat en l’enregistrament de més de 70 discos. Té el disc “ Passió per la tenora” amb el pianista Jordi Vilaprinyó amb obres originals per a tenora i piano.

El1999, estrenà el primer Concert per a Tenora i Orquestra de la història, de Xavier Boliart, dirigint Lawrence Foster amb l’OBC (3 dies a l’Auditori), i el 2001 va repetir-lo amb l’O. S. del Vallès a Sabadell, Palau de la Música i Vic dirigint Salvador Brotons, del qual també ha concertat el seu Concert Catalanesc a l’Auditori (2014). El maig del 2019 estrenà el

concert per a tenora i orquestra de Moisès Bertran a Bogotà dirigint Guerassim Boronkov. Ha format part de les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Principal del Llobregat i el grup Une Anche Passe de Montpellier.

És el tenora de la Banda Municipal de Barcelona, de la Cobla Simfònica Catalana, Cobla Sabadell i director de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Nascut a Granollers obté el títol superior de piano pel Liceu i piano jazz per l’Esmuc.

Ha treballat i col·laborat amb músics com Omar Faruk, Abdejalil Kodssi, Omar Sosa, Noa, Lucrecia, David Civera, Marcos Llunas , Patricia Manterola... entre d’altres.

Ha realitzat diferents  enregistraments que estan al mercat amb L’Orquestra Àrab de Barcelona, Rosa negra, Band Gog, Rafa Pons, Qel Xiberta,...

Actualment és membre de L’Orquestra Àrab de Barcelona, pianista del Cor Carlit gospel i Professor de música moderna de L’EMM Eixample de Barcelona.

 

Joan Izquierdo toca la flauta de bec i l’ensenya a tocar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’escola Municipal de Música de l’Eixample. Participa de formacions diverses buscant explorar tots els racons del repertori del seu petit instrument.

Natural de Barcelona. Realitza estudis superiors de clarinet al C.S.M.M.B.,de contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceo i de baix elèctric i música moderna al Taller de Músics de Barcelona. També ha obtingut la convalidació de professionals de jazz i música moderna (ESMUC). Com a docent a desenvolupat la seva tasca a escoles privades: Taller de Músics, Avinyó espai musical, Blue Train i a les escoles municipals d'Esplugues de Llobregat i Esparreguera. També ha estat professor als seminaris de Jazz d'Espinardo (Múrcia), Faro (Portugal), Terol i Borja (Saragossa).

Com a intèrpret ha format part de nombroses formacions musicals: des de Big Bands a formacions més petites, participant en diversos Festivals Internacionals de Jazz i en gires per diverses sales arreu d’Espanya, Portugal, Alemanya, Holanda, Itàlia, Marroc i Colòmbia. Ha tocat amb importants solistes com: Tete Montoliu, Perico Sambeat, Jorge Rossy, Jeff Ballard…i participat a l’enregistrament de més de 40 CD’s.

Actualmente imparteix clase a l’EMM Eixample i es profesor en reserva del EMMSA.

Ha realitzat els estudis musicals al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona obtenint el títol de Grau Superior de Professora de Llenguatge Musical i el Professional de piano. Estudis de Magisteri a la Facultat Blanquerna  de la Universitat Ramon Llull obtenint el títol de Diplomada en Magisteri en l’especialitat de Ciències. Realitzant cursos d’aprenentatge sobre les diferents metodologies de Pedagogia Musical de piano i llenguatge musical : Dalcroze, Martenot, Willems (1983-1998)a Barcelona i a Santander, i d’Interpretació Instrumental i de Cambra en l’especialitat de piano a l’Escola de Música de Barcelona (1983-87).

Ha exercit com a professora de Música als nivells d’Educació Infantil i Primària, a les Escoles Municipals de Barcelona: “Bàrkeno” de l´any 1980-1986 i “Parc del Guinardó” de l’any  1986-1996, sent a la vegada directora de les Corals “Dringall” i “Itaca” de l’escola.

Com a professora de Música a l’ensenyament Secundari: a l’Institut Municipal  de Barcelona“J. Serrat i Bonastre” de l’any 1996-1999.

Com a professora de Llenguatge Musical al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona de l’any 1983-1989, i a l’Escola Municipal de Música de Barcelona “Casa dels Nens”i  “Eixample”, de l’any 1993-95 i del 1999 fins l’actualitat. Des de l’any 2005 al 07 va ser professora dels Tallers de Música per a Mares Gestants, i de l’any 2005 fins l’actualitat dels Tallers de “Música per a nadons  i per als més petitons”, (treball amb les famílies i nens de 2 mesos fins a 5 anys)  de   l’Ajuntament de Barcelona.

Com a professora de Llenguatge Musical i de l’Àrea d’Interdisciplinarietat, als cursos del Postgrau de l’especialitat de Música de l’any 1996-98, a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna  de la Universitat Ramon Llull.

Com a professora de diferents àrees curriculars de música a futurs professors d´Ed. Musical  de l’any 2002 fins 2011 i  de l’especialitat d’Ed. Infantil des de l’any 2005 fins l'actualitat  a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna  de la Universitat Ramon Llull.

Ha participat com a pedagoga musical en el concert familiar “Ma,me,mi...,Mozart” del cicle “Escolta L’Auditori”, portant el guió i les propostes musicals de l’edició del llibre-CD i del concert, realitzant la formació del professorat per la preparació de l’alumnat que ha d’assistir als concerts a Barcelona (2008-2012,14 i 16), a Valladolid (2010)i a Manresa (2012).

Ha participat en el programa “Escolta +Bé”de l’Auditori realitzant la conferència del 19 d’octubre del 2010, conjuntament amb el director musical Manel Valdivieso.

Ha impartit cursos i xerrades sobre “L’aprenentatge musical” a professorat  d’Escoles Bressol, Ed.Infantil i Primària, des de l’any 1982 fins l’actualitat, organitzats per: l’Ajuntament de Barcelona,  la Universitat Politècnica de Barcelona,la Conselleria d’Ed. i Cultura del Govern d’Andorra , en el Col·legi de Doctors en Filosofia i Lletres  i Ciències  de Catalunya (Tarragona), en els cursos d'estiu del MEM (Moviment educador del Maresme) i en el Postgrau per a professors de música en el centre "El Musical"

Ha impartit xerrades sobre “La interdisciplinarietat de la Música i les diferents àrees curriculars a l´Ed.Infantil i Primària”: a les Jornades de Professorat a l’Ajuntament de Barcelona (1994), i la Universitat Autònoma de Barcelona(1994).I des de l’any 2005, ha impartit xerrades sobre ”L’aprenentatge musical dels infants des de la concepció”, a grups de pares  de diverses entitats de Barcelona,Blanes i Sils. A estudiants de Magisteri en Ed. Musical i Infantil, a la Universitat Ramon Llull i a estudiants de Cicles Formatius d’Ed. infantil, a l’IMES “Ferran Tallada” i a l´IES Salvador Seguí de Badalona (2009,2011 i 2012)

Ha impartit formació als directors i professorat de la “Red  de Escuelas de Música de Medellín” sobre l’educació musical  en família de 0 a 3 anys ( 2-10 octubre del 2010), realitzat tallers amb famílies de les Escoles de la Red i ha participat donant conferències i formació: “Iniciación musical en edades tempranas”,del 6-8 d’octubre del 2010, en el “IV Seminario Nacional de Pedagogías y Didácticas de la Música de la Universidad de Antioquía” en Medellín (Colòmbia).

Actualment professora de clarinet a l’EMMEixample Joan Manel Serrat de Barcelona, al Conservatori Municipal del Música de Barcelona i a l’EMM Blai Net de Sant Boi de Llobregat.

Va obtener el títol de grau professional de clarinet amb el mestre Joan Devesa al CMMB on també obté el títol de grau professional de piano. Més tard, acaba els seus estudis superiors de música en la especialitat de clarinet del pla LOGSE al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb el mestre Isaac Rodríguez. Ha participat en diversos cursos i masterclass amb els mestres Michel Lethiec i Collin Lawson.

En la seva trajectòria professional com a docent ha treballat a l’EMM de Sant Andreu, al CEIP Concepció de Barcelona amb un projecte de música instrumental integrada als estudis ordinaris de primaria i al Estudi de Música Tritó de Barcelona.

En la seva trajectòria artística ha tocat a llocs emblemàtics com el Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música. També ha participat al VII, VIII i IX Certamen de Cant per a veus joves “Premi Manuel Ausensi” al Gran Teatre del Liceu amb l’Orquestra del Conservatori Superior de Música del Liceu sota la direcció del mestre G.Voronkov, al 25è Festival Internacional de Música de Ripoll i al Festival Culturel de l’Agglo de Rouen al 2004, entre d’altres.

Nascut a Barcelona l’any 1974, ha finalitzat els estudis superiors de saxofon, tible, Composició-Instrumentació, Direcció d’Orquestra i Direcció de Cors, obtenint diversos premis i mencions durant aquest temps; ampliant la seva formació en diversos cursos i post-graus dins i fora de l’estat espanyol. Actualment és instrumentista de tible a la Cobla Mediterrània i intèrpret de saxofon al quartet Afrodisax (amb qui ha rebut diversos premis en música de cambra).

Ha realitzat concerts per Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Romania, Estònia, Suècia, Polònia, Luxemburg i Cuba, tant com a intèrpret com a director de diverses formacions corals i orquestrals. Ha col•laborat com a saxofonista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i a la Banda Municipal de Barcelona en diversos concerts i gravacions a l’Auditori i al festival Grec de Barcelona. Director de les cobles Iluro, Ciutat de Cornellà i Reus Jove i la Banda Simfònica de les Corts i l’Hospitalet, compagina la part d’intèrpret amb la docència al Conservatori Municipal de Música d’ Igualada i a l’Escola Municipal de Nou Barris de Barcelona.

Com a compositor a estrenat diverses obres per grups de cambra així com cantates per cors i orquestra obtenint diversos premis i beques a Catalunya i Espanya.

Títol superior de música moderna i jazz en l'especialitat de guitarra elèctrica. Actualment forma part de diversos projectes musicals d’estils ben variats com, rock, jazz, musica cubana, així com diversos projectes de música per al públic familiar.

Inicia els seus estudis musicals a l'escola de la Banda Municipal de Música d'Orpesa (Castelló) amb Gabriel Sanchís Pastor.

Llicenciat per l'ESMUC (Escola Superior de Musica de Catalunña), van ser els seus professors Ricardo Casero i Raul Garcia.

Paral·lelament als seus estudis oficials, realitza cursos de perfeccionament amb Carlos Gil, Inda Bonet, Rubén Prades, Simon Wills, Jonas Bylund, Daniel Perpinyà, John Kenny, Daniel Lassalle, Gaspar Montesinos, Juan Bautista Abad, Bart van Lier, Stefan Legee, Jonas Bylund, Brandt Attema, Jörguen van Rijen, Stefan Schultz ...

Durant els anys 2001-2004 va ser membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, i de l'Orquestra Acadèmia del Gran Teatre del Liceu durant les temporades 2005/2006 i 2006/2007.

Col·labora amb orquestra com l'ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra), Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Ensemble BCN216 o Orquestra Sifònica del Vallès entre d'altres.

Forma duo amb la pianista Mariona Sarquella, i és membre fundador del Quartet Gaudí.

En l'actualitat és professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l'Escola Municipal de Música de Barcelona Eixample "Joan Manel Serrat".

 

Titulada en viola i violí, va cursar els seus estudis musicals en el Conservatori Superior Municipal de Barcelona, amb els mestres M. Sainz de la Maza i J. Llinares, i més tard amb V. Lambrínov. La viola la va estudiar amb S. Arszyñsky.

A format part de diferents agrupacions orquestrals i camerístiques.

Actualment col·labora amb Bruc de Cambra.

La seva faceta docent la comparteix amb el Conservatori.

Realitza estudis superiors a Catalunya i França al CSMMB, Taller de Músics i CNR de Perpinyà. Destaquen els concerts a l’Auditori de Barcelona i al Centro de Arte Reina Sofía de Madrid. Participa al XI International La Villette Jazz Festival (París), i actua a la Stroudsburg University of Pennsylvania i al Deer Head Club sota la direcció de David Liebman. Amb el Quartet Afrodisax té el 1r Premi “Pòdiums” de Sant Joan de Vilatorrada i Premi Especial per l’Associació Catalana de Compositors, el 1r Premi “Premis Tutto” de Com Ràdio i "Premis Butaca 2009". És professor de saxofon al Conservatori Professional de Sabadell des de 1999. Ha escrit A ritme de…saxo! (2010) i About Coltrane (2010). Té editats diversos projectes discogràfics: El Pequeño Rugier (1996), Sax 13 (2001), Català contemporani, amb Afrodisax (2003), Fase.01 (2003), Aluap (2003), Música de Vila-real (2005), OBC-J. Serebrier (2005), Música para saxophones (2005), Canya al ball (2005), The Zeemann Effect (2006), Meditations (2007), Wait Walking (2008), Donde duele inspira (2011), Beto Stocker Band (2013), Banda de Barcelona BMB-S. Brotons (2013-2014-2015-2017 Naxos), Live... Col·labora amb Miquel Bofill, Alex Augé, Serge Lazarevitch, Jon Robles, Vicenç Solsona, Ramón Ángel, Rai Ferrer, Lucho Aguilar, Óscar Acevedo, Roger Mas, Àlex Ventura, Ignasi Zamora, Pablo Posa, J. Luís Castaño, Jordi Bonell, David Gómez, Chris Higgins, David Mengual, Emilio Solla, Jo Krause, Fèlix Serra, Dani Llandrich, Rubén Berengena, Joan Motera, Xavi Hinojosa, Jaume Llombart, Paco Perera, Gonzalo del Val, Marco Mezquida, David Pastor, Lucrecia, Paquito d’Rivera (OSV), Lechowski (Glaç), Guru, Phil Markowitz, Tony Merino, Marcko Marcinko, Evan Gregor, Mike Stephens...

A partir de la seva formació a violinista en el camp de la música clàssica, Aleix Puig s’ha mogut amb curiositat per terrenys de la música contemporània, les músiques del món, música pop i música independent així com també per altres disciplines artístiques com el teatre i la dansa, en llenguatges majoritàriament contemporanis. Aquesta transversalitat  l’ha portat a ser membre des dels seus orígens de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, de col·laborar amb moltes orquestres del país, a recórrer festivals amb grups de música folk, a col·laborar amb multitud d’artistes i a crear i liderar el Brossa Quartet de Corda i Col·lectiu Brossa, amb el qual ha estat reconegut amb diversos premis i amb qui ha construït una sòlida carrera discogràfica i concertística.

La nombrosa activitat amb el quartet l’ha fet destacar com a coordinador artístic, arranjador i compositor de diversos projectes on se’n destaquen: cançons de l’espectacle i disc “Viatge d’hivern” (Quartet Brossa, 2014), “Retaule d’avars” (Quartet Brossa, 2012), “Cançons dels Brigadistes” (Quartet Brossa, 2010), arranjaments a “Lo nuevo” (Astrud+Brossa, 2010) i “Espècies per catalogar” (Amics de les arts, 2012), “Miércoles 14” (Litus, 2015),  amb Maria Rodés (2016)  i Maika Makovski (Chinook Wind, 2016), autor de guió i cançons per l’espectacle “Ojos de mil años” (Col·lectiu Brossa i diversos artistes, 2010), i “La roca i el núvol” (2012),  autor de la música per a quartet de corda “Cordes Grillades” (espectacle familiar,2011), i autor de l’obra per a orquestra de corda “Llei d’estrangeria” (2011) i de l’obra per quartet de corda i orquestral “Idees Monturiol” (2015). Té un llibre publicat: “Ningú en concret” (El Mèdol ,1999)

Combina aquesta activitat musical amb docència instrumental al Conservatori de Terrassa i dirigint orquestres joves a l’Escola de música Municipal de l’Eixample “Joan Manuel Serrat” .

Titulat Superior de clarinet. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Des de ben petit entra en el món de la música, cantant i ja no n'ha sortit més; és el lloc des d'on ajuda a créixer els seus alumnes des de fa més de trenta anys, sovint amb una flauta travessera entre les mans.

Titulat Superior de piano. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Comença els seus estudis musicals a Madrid. A continuació estudia al Conservatori Superior de Salamanca amb Thuan Do min, on finalitza el seus estudis amb les máximes qualificacions. Posteriorment cursa un postgrau amb Veronika Hagen (membre del Quartet Hagen) a la Universität Mozarteum de Salburg.

Ha estat viola solista de la Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Salamanca durant els anys 2000-2004, membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), European Union Youth Orquestra, Gustav Mahler Junger Orchester i ha colaborat amb l’Orquestra de Radio Televisión Española (RTVE), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i entre el 2006-2010 viola solista de l’Orquestra Camerata XXI de Tarragona.

Pel que fa a la seva activitat pedagògica ha estat professora de viola de grau mig al Conservatori del Liceu de Barcelona entre el 2006-2008, i professora convidada en orquestres juvenils. Des del 2005 és professora titular al Conservatorio Profesional de Música de Monzón.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l´Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament com a violista solista amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i a l’ Ensemble Kammart de Barcelona.

Titulat Superior de piano. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Nascut l’any 1990. Inicià els estudis musicals a l’edat de cinc anys a l’Escola Municipal de Música “La casa dels nens”, actualment l’EMME.

Al acabà l’etapa elemental entrà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb les màximes qualificacions, on fou deixeble de la catedràtica d’arpa Mª Lluïsa Ibañez, que al seu torn havia estat alumna de Rosa Balcells. Al Conservatori estudià amb professors de renom com Xavier Boliart (harmonia i composició) o Albert Argudo (pràctica orquestral) i acabà al 2009 el grau professional amb la Menció d’Honor del Conservatori.

El 2011 començà els estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de la mà de Magdalena Barrera. Allà també treballar amb professors com Emilio Molina (improvisació), Kennedy Moretti (cambra) entre d’altres. Durant tota aquesta etapa pogué estar sota la batuta de Antoni Ros Marbà, Salvador Brotons o Edmond Colomer. També és en aquest període on aprofundeix en la direcció coral amb els cursos organitzats de la FCEC.

A més dels estudis reglats, ha pogut treballar amb diversos arpistes de renom als cursos d’estiu que la Associació Catalana d’Arpistes organitza. A més a més a aprofundit en el món de la composició i orquestració gràcies al mestre Josep Soler.

Al acabar el grau superior, entrà com a professor d’arpa a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample on és l’actual professor des del 2015. A més a més, actualment és el director del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida i subdirector de l’Orfeó Atlàntida.

A participat en diverses orquestres del país, com també ha orquestrat i arranjat música per a diferents formacions i projectes.

Titulat Superior en direcció de cors. Compagina la tasca de docent amb la direcció.

Titulat Superior en jazz especialitat guitarra elèctrica. Compagina la tasca de docent amb la direcció.

Titulada Superior de llenguatge musical. Intenta transmetre al seu alumnat com créixer, apreciar i estimar la música a través de la interpretació d'una partitura. 

Va obtenir el Títol Superior de Música, especialitat Guitarra, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i també és llicenciada en "Ciències de la Informació" (Publicitat i Relacions Públiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

A part d´anar ampliant  la seva formació com a guitarrista, el seu afany per a millorar constantment en la pràctica docent l´ha portat a formar-se de forma permanent en diferents àmbits. Ha fet cursos de cant, de psicomotricitat, de pedagogia musical, d´improvizació, de direcció de grups instrumentals, de danses catalanes, de psicologia evolutiva, així com  de informàtica musical, de noves tecnologies i també d´atenció als alumnes amb necessitats educatives especial, entre d´altres.

(Barcelona 1966)

Cursa estudis de Jazz i música moderna en la especialitat de batería  al CDMBR (Zeleste) i al Taller de Músics. Recentment ha obtingut el títol superior de Jazz i música moderna, que atorga l’ESMUC. Ha estudiat bateria amb Quim Soler, Marc Miralta, David Xirgu i Aldo Cabiglia. Paral·lelament als seus estudis acadèmics, l’any 1993 viatja a Cuba per tal d’aprofundir en el coneixement de la música afrocubana, estudiant amb diferents percussionistes locals. Aquest mateix any entra a formar part, per un període de 8 anys, de la banda estable que acompanyava la cantant cubana Lucrecia. D'aquest treball cal destacar les col·laboracions amb Paquito d’Rivera, Patato Valdés en l’espectacle “Tres generaciones de la música cubana” i també amb  Chavela Vargas participant al programa de TV espanyola “El séptimo de caballería” a més a més  de enregistrar-ne  dos Cd: “Prohibido” i “Cubáname”

Com a intèrpret sempre a compaginat el Jazz i la música llatina tocant amb diferents projectes ja sigui com a “sideman” o com a líder: Alex Ventura Latin Band (CD “Korokiki”), Barcelona Big Latin Band (“Barcelona Big Latin Band”, “Bueno pa’gozar”, “Suite Llatina 0.7” i “Pavana Club”) Ernie Orts Quartet (“Aluap”, “Wait Walking”) o Ray Ferrer Trio (Llum al final). El seu projecte més recent és el quintet de latin jazz “Alex Ventura Teràpia de Grup”amb el qual ha enregistrat un progama de TV3 “Swing i altres músiques”

Ha tocat amb músics com: Lucrecia, Paquito d’Rivera, Jose “Patato” Valdes, Miguel “Anga” Diaz, Jerry Gonzalez, Jordi Bonell, Carme Canela, Joan Monne, Vicens Solsona, Perico Sambeat, Victor d’Diego, Eladio Reinon i Mathew Simon, entre d’altres.

Actualment es membre del quartet de jazzflamenc “Vestigium”projecte interdisciplinar que combina música i ball flamenc.

Desde sempre que ha compaginat  la feina d’intèrpret i compositor amb la de docent, impartint classes d’instrument juntament amb clases de “combo de música llatina”” i “combo de música moderna”.

Sílvia Vila i Visa neix a Barcelona l’any 1978. Inicia els estudis musicals als 7 anys i els acaba als 19 anys amb excel.lents qualificacions obtenint la titulació Superior de Violí.  L’any 2000, obté el certificat d’aptitud pedagògica (CAP) per la UPC. Ha format part de diferents orquestres, JONC, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Orquestra Simfònica del Liceu entre d’altres, així com en diferents formacions de cambra.

Des de l’any 2000 és professora de Violí de les Escoles Municipals de Música de Barcelona.