Equip Humà

Professorat

Equip humà EMM EixampleEquip humà EMM EixampleEquip humà EMM EixampleEquip humà EMM Eixample

Personal d'administració i serveis

Oficines
Aitor Gálvez
Raúl Ovejero

Consergeria
Sergio Delgado

 

Estudia oboè amb Philippe Vallet al Conservatori de Badalona i els estudis superiors a Bèlgica amb Paul Dombrecht. Fa un postgrau d’oboè barroc a l’ESMUC amb Alfredo Bernardini. Fou membre de la Banda Municipal de música de Barcelona i ha col.laborat en diferents orquestres i grups de cambra. És professora a l'Escola/ Conservatori municipal de música d´Igualada , a l’Escola municipal de música d’Olesa de Montserrat i a l’Escola municipal de música Nou Barris de Barcelona.

Acompanyo en la recerca pel goig de tocar i créixer fent música amb el violí per mitjà de metodologies personalitzades.

Pedagogia de grup, aprenentatge entre iguals, col·laboratiu, consciència corporal...

Professora Superior en l’especialitat de Saxofón. Membre fundadora del quartet de saxòfons Afrodisax, amb el qual ha actuat arreu de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Destaquen els concerts al Centre d’art Reina Sofia de Madrid, a l’Auditori de Barcelona i al Palau de la Música; i el 1r Premi i Premi de l’ACC i de la FMC als Pòdiums de Música de Cambra, el 1r Premi al I Certamen Premis Tutto de Com Ràdio, i el guardó “Premis Butaca 2009” al millor espectacle de música i dansa . Han estat enregistrats per diversos mitjans de comunicació, com TV3, BTV, Catalunya Música, RNE i Com Ràdio Han enregistrat el CD “Català Contemporani” (Anacrusi, 2003)

Ha tocat amb l’Ensemble de Saxos SAX13, dirigit per Miquel Bofill, col.laboracions  amb el Quartet de corda de Barcelona, l’Orquestra de cambra de l’Empordà, sota la direcció de Carles Coll, Barcelona 216, sota la direcció de Miquel Ortega, amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida pel compositor i director Elmer Berstein i per Lauren Foster, acompanyant la cantant Ute Lemper i la Banda Municipal de Barcelona.

En la vessant de jazz i música moderna, forma part de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb la qual ha acompanyat artistes com Jorge Pardo, Martirio, Fundación Toni Manero, Isaac Delgado i Jose Alberto “El Canario”, Big Mama Montse, Eva Fernández i Susana Sheiman, entre altres, tocant a teatres arreu de Catalunya i festivals com l’Etnosur, Festival de Jazz de Sant Sebastián, Festival Connexions, Festival Mil·lenni, Festival Cruïlla i Festival Grec de Barcelona, entre altres.

Actualment, és directora i professora de saxòfon a l’EMM Eixample “Joan Manuel Serrat”, de Barcelona.

Nascuda a Càceres, començà els seus estudis musicals en l’especialitat de fagot al Conservatori “Hermanos Berzosa” de la mateixa ciutat, amb el professor Vicente García, finalitzant els seus estudis professionals amb les més altes qualificacions.  Seguidament, es va traslladar a Mùrcia on va cursar els estudis superiors al Conservatori “Manuel Massotti Littel” on és va llicenciar.

Ha fet cursos i masterclasses amb fagotistes com Santiago Ríos, Enrique Abargues, Vicente Merenciano, Vicente García,  José Lozano, Vicente Palop, Javier Aragó, Pedro Pardo, Ovidio Danzi…

Ha estat membre de diferents orquestres joves i ha col·laborat amb orquestres com ara l’Orquesta Ciudad de Granada (OCG), l’Orquesta de la Región de Murcia (OSRM), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Julià Carbonell (OJC), l’Orquestra Simfònica del Vallès, la GIOrquestra o l’Orquestra Simfònica “Ciutat d’Elx” (OSCE), entre d’altres.

Ha format part de formacions instrumentals com l’octet de dobles canyes “Ars Arundinis” o l’ensemble “EMA Alicante” i en l’actualitat és membre fundadora del Quintet Quatre +1.

En l’àmbit pedagògic ha treballat als Conservatoris Professionals de Cieza i Jumilla (Mùrcia) i actualment és professora de fagot a l’escola i conservatori “Mestre Montserrat” a Vilanova i la Geltrú.

Premi d’honor de Grau Superior otorgat pel Conservatori Súperior de Música del Liceu de Barcelona. Compagina la tasca de docent amb la de 1r cello de l’Orquestra Unesco Barcelona.

Ensenya a estimar la música a través del violoncel.

Amb estudis superiors clàssics de piano i trompeta (Conservatori Municipal de Barcelona), i estudis superiors de jazz (Taller de músics). Compagina des de sempre l'activitat de docent amb la d'interpretació musical en directe. Ha enregistrat més de quinze treballs discogràfics i ha pogut acompanyar tant en directe com en estudi de gravació a diferents autors, músics i orquestres del nostre país (O. Montllor, S. Dalma, M. Pujadó, M. Casellas, M. Dotras, OUBarcelona, Orquestra del Liceu, O. Galana....). Intenta transmetre al seu alumnat com créixer, apreciar i estimar la música a través de la interpretació musical. 

Neix a Barcelona. Estudia al Conservatori municipal de Música d’aquesta ciutat, on actualment exerceix com a docent en l’especialitat d’acordió, conjuntament a l’EMM Eixample.

Col·labora com acordió solista, des de l’any 85, amb les entitats musicals més destacades: Orquestra del Teatre Lliure, Barcelona 216, Orquestra Ciutat de Barcelona, Orquestra del Teatre del Liceu, Orquesta Ciudad de Granada i l’ Orquesta Sinfónica de Tenerife. També ha treballat durant diferents temporades al Teatre Nacional de Catalunya, com a intèrpret i en la direcció musical de projectes.

Ha participat en la creació i difusió de nou repertori per a acordió amb compositors catalans, com a Joaquim Homs, Josep Soler i Joan Guinjoan; enregistrant la quasi totalitat de les obres amb acordió de Robert Gerhard.

Forma part del quintet “Mar del Plata” on gaudeixen de l’interpretació i divulgació de la musica original d’Astor Piazzolla.

La seva experiència s’ha vist sempre estimulada per la participació de l’acordió en tot tipus d’àmbits:  contemporani, jazz, òpera ,cinema i experiments creatius varis.

Neix a Albalat de la Ribera, on comença la seva formació musical.  Continua els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València, on obté, amb les màximes qualificacions, el Títol Superior de Professor de Trompa.  Posteriorment ingressa a la Staatliche Hochschule für Musik Freiburg (Alemanya) on obté el Orchester Musik Diplom, de la mà del  professor Bruno Schneider.  Completa la seva formació amb els professors, Jeffrey Cooper, Hermann Baumann, Daniel Bourge, Michael Hoeltzel, Tomas Muller entre altres.

Ha estat guardonat en diferents concursos de trompa, com el prestigiós Concurs Permanent de Juventuts Musicals d’Espanya.  Ha participat en importants orquestres d’Alemanya, França, Suïssa, Andorra i Catalunya, com ara la Philharmonisches Freiburg Orchester, l’orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.  Actualment és solista a l’orquestra  Camerata XXI amb la que ha actuat a diferents ciutats arreu d’Espanya i al Japó.

Destaca la seva tasca docent, ha impartit Masterclass a diferents events musicals i ha estat professor a diverses escoles i conservatoris de Catalunya. Actualment és professor titular del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l’Escola Municipal de Música de l’Eixample.

Nascut a València.
Estudia en el Conservatori Superior de Música de València amb els professors Manuel Tomàs iJoan Cerveró. Premi Extraordinari del Conservatori de València
Titulat Superior en l'especialitat de percussió pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb el professor Xavier Joaquim.
Des de 1995 és professor en el Conservatori de Música d'Igualada (Barcelona) i des de 1999 a l’Escola Municipal de Música Eixample "Joan Manuel Serrat "de Barcelona.

Professor de tenora, flabiol i cobla del CMM de Barcelona, de l'EMM Eixample i de tenora i cobla de l’ESMUC, havent estudiat amb Josep Colomer i Jaume Vilà (tenora) i Santiago Olcina i Jordi León (flabiol i tamborí).
Creador del duo Instruments Catalans en Concert (1993), ha tocat arreu d’Europa, Tànger, Caracas i Bogotà acompanyat pel piano, l’orgue, el carilló, cobla, fusió mediterrània, orquestra de cordes i simfònica. Ha participat en l’enregistrament de més de 70 discos. Té el disc “ Passió per la tenora” amb el pianista Jordi Vilaprinyó amb obres originals per a tenora i piano.

El1999, estrenà el primer Concert per a Tenora i Orquestra de la història, de Xavier Boliart, dirigint Lawrence Foster amb l’OBC (3 dies a l’Auditori), i el 2001 va repetir-lo amb l’O. S. del Vallès a Sabadell, Palau de la Música i Vic dirigint Salvador Brotons, del qual també ha concertat el seu Concert Catalanesc a l’Auditori (2014). El maig del 2019 estrenà el

concert per a tenora i orquestra de Moisès Bertran a Bogotà dirigint Guerassim Boronkov. Ha format part de les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Principal del Llobregat i el grup Une Anche Passe de Montpellier.

És el tenora de la Banda Municipal de Barcelona, de la Cobla Simfònica Catalana, Cobla Sabadell i director de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Nascut a Granollers obté el títol superior de piano pel Liceu i piano jazz per l’Esmuc.

Ha treballat i col·laborat amb músics com Omar Faruk, Abdejalil Kodssi, Omar Sosa, Noa, Lucrecia, David Civera, Marcos Llunas , Patricia Manterola... entre d’altres.

Ha realitzat diferents  enregistraments que estan al mercat amb L’Orquestra Àrab de Barcelona, Rosa negra, Band Gog, Rafa Pons, Qel Xiberta,...

Actualment és membre de L’Orquestra Àrab de Barcelona, pianista del Cor Carlit gospel i Professor de música moderna de L’EMM Eixample de Barcelona.

 

Natural de Barcelona. Realitza estudis superiors de clarinet al C.S.M.M.B.,de contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceo i de baix elèctric i música moderna al Taller de Músics de Barcelona. També ha obtingut la convalidació de professionals de jazz i música moderna (ESMUC). Com a docent a desenvolupat la seva tasca a escoles privades: Taller de Músics, Avinyó espai musical, Blue Train i a les escoles municipals d'Esplugues de Llobregat i Esparreguera. També ha estat professor als seminaris de Jazz d'Espinardo (Múrcia), Faro (Portugal), Terol i Borja (Saragossa).

Com a intèrpret ha format part de nombroses formacions musicals: des de Big Bands a formacions més petites, participant en diversos Festivals Internacionals de Jazz i en gires per diverses sales arreu d’Espanya, Portugal, Alemanya, Holanda, Itàlia, Marroc i Colòmbia. Ha tocat amb importants solistes com: Tete Montoliu, Perico Sambeat, Jorge Rossy, Jeff Ballard…i participat a l’enregistrament de més de 40 CD’s.

Actualmente imparteix clase a l’EMM Eixample i es profesor en reserva del EMMSA.

Titulada en Grau Superior de Piano i en Grau Superior de Música de Cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, compagina la seva activitat pedagògica instrumental amb l'ensenyament del llenguatge musical. Treballa per a obrir mirades a un nou llenguatge sense paraules, a una nova font d'expressió, i per a apropar l'experiència musical a les persones.

Cursa els seus estudis de Grau Professional al Conservatori de Badalona, amb Carles Vecino, i paral·lelament combos i harmonia moderna a l'Escola de Música Moderna de Badalona.

Graduada a l'ESMUC en l'especialitat de saxo amb Nacho Gascón, continua els seus estudis al Conservatoire Jacques Thibaud de Bordeaux amb Marie-Bernadette Charrier i Hilomi Sakaguchi. Completa els seus estudis amb nombrosos cursos i Marterclasses amb mestres com Claude Delangle, Arno Bornkamp, Gilles Tressos, Christian Wirth, Eric Devallon, Rodrigo Vila, Andrés Gomis, Eladio Reinón, Berlage Quartet, Quasar Quartet.

En l'àmbit de música de cambra, ha format part del Quartet Sax-Sons, amb qui ha realitzat múltiples estrenes i ha estat guardonada als Premis Tutto de Com Ràdio. Ha col·laborat amb Aslan Ensemble, amb el Quartet Vela, i amb Murtra Ensemble. És membre fundadora de CrossingLines Ensemble, amb qui ha estat guanyadora dels Premis Injuve, guardonada per la fundació Ernst von Siemens, grup resident a l'Auditori de Barcelona al Sampler Series i residents al cicle de la fundació Antoni Tàpies. Ha participat en festivals de música contemporània de renom com Mixtur, cicle Out.Side, Sound of Stockholm, Huddersfield, Stuttgart.

En l'àmbit orquestral i grans conjunts ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal de Burdeus.

Actualment, és també professora de saxo i música de cambra a l'IEA Oriol Martorell, i a la Creu Alta, Escola de Música i Centre autoritzat de Grau Professional.

Nascut a Barcelona l’any 1974, ha finalitzat els estudis superiors de saxofon, tible, Composició-Instrumentació, Direcció d’Orquestra i Direcció de Cors, obtenint diversos premis i mencions durant aquest temps; ampliant la seva formació en diversos cursos i post-graus dins i fora de l’estat espanyol. Actualment és instrumentista de tible a la Cobla Mediterrània i intèrpret de saxofon al quartet Afrodisax (amb qui ha rebut diversos premis en música de cambra).

Ha realitzat concerts per Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Romania, Estònia, Suècia, Polònia, Luxemburg i Cuba, tant com a intèrpret com a director de diverses formacions corals i orquestrals. Ha col•laborat com a saxofonista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i a la Banda Municipal de Barcelona en diversos concerts i gravacions a l’Auditori i al festival Grec de Barcelona. Director de les cobles Iluro, Ciutat de Cornellà i Reus Jove i la Banda Simfònica de les Corts i l’Hospitalet, compagina la part d’intèrpret amb la docència al Conservatori Municipal de Música d’ Igualada i a l’Escola Municipal de Nou Barris de Barcelona.

Com a compositor a estrenat diverses obres per grups de cambra així com cantates per cors i orquestra obtenint diversos premis i beques a Catalunya i Espanya.

Títol superior de música moderna i jazz en l'especialitat de guitarra elèctrica. Actualment forma part de diversos projectes musicals d’estils ben variats com, rock, jazz, musica cubana, així com diversos projectes de música per al públic familiar.

Joan Izquierdo toca la flauta de bec i l’ensenya a tocar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’escola Municipal de Música de l’Eixample. Participa de formacions diverses buscant explorar tots els racons del repertori del seu petit instrument.

Inicia els seus estudis musicals a l'escola de la Banda Municipal de Música d'Orpesa (Castelló) amb Gabriel Sanchís Pastor.

Llicenciat per l'ESMUC (Escola Superior de Musica de Catalunña), van ser els seus professors Ricardo Casero i Raul Garcia.

Paral·lelament als seus estudis oficials, realitza cursos de perfeccionament amb Carlos Gil, Inda Bonet, Rubén Prades, Simon Wills, Jonas Bylund, Daniel Perpinyà, John Kenny, Daniel Lassalle, Gaspar Montesinos, Juan Bautista Abad, Bart van Lier, Stefan Legee, Jonas Bylund, Brandt Attema, Jörguen van Rijen, Stefan Schultz ...

Durant els anys 2001-2004 va ser membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, i de l'Orquestra Acadèmia del Gran Teatre del Liceu durant les temporades 2005/2006 i 2006/2007.

Col·labora amb orquestra com l'ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra), Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Ensemble BCN216 o Orquestra Sifònica del Vallès entre d'altres.

Forma duo amb la pianista Mariona Sarquella, i és membre fundador del Quartet Gaudí.

En l'actualitat és professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l'Escola Municipal de Música de Barcelona Eixample "Joan Manel Serrat".

 

Titulada en viola i violí, va cursar els seus estudis musicals en el Conservatori Superior Municipal de Barcelona, amb els mestres M. Sainz de la Maza i J. Llinares, i més tard amb V. Lambrínov. La viola la va estudiar amb S. Arszyñsky.

A format part de diferents agrupacions orquestrals i camerístiques.

Actualment col·labora amb Bruc de Cambra.

La seva faceta docent la comparteix amb el Conservatori.

A partir de la seva formació a violinista en el camp de la música clàssica, Aleix Puig s’ha mogut amb curiositat per terrenys de la música contemporània, les músiques del món, música pop i música independent així com també per altres disciplines artístiques com el teatre i la dansa, en llenguatges majoritàriament contemporanis. Aquesta transversalitat  l’ha portat a ser membre des dels seus orígens de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, de col·laborar amb moltes orquestres del país, a recórrer festivals amb grups de música folk, a col·laborar amb multitud d’artistes i a crear i liderar el Brossa Quartet de Corda i Col·lectiu Brossa, amb el qual ha estat reconegut amb diversos premis i amb qui ha construït una sòlida carrera discogràfica i concertística.

La nombrosa activitat amb el quartet l’ha fet destacar com a coordinador artístic, arranjador i compositor de diversos projectes on se’n destaquen: cançons de l’espectacle i disc “Viatge d’hivern” (Quartet Brossa, 2014), “Retaule d’avars” (Quartet Brossa, 2012), “Cançons dels Brigadistes” (Quartet Brossa, 2010), arranjaments a “Lo nuevo” (Astrud+Brossa, 2010) i “Espècies per catalogar” (Amics de les arts, 2012), “Miércoles 14” (Litus, 2015),  amb Maria Rodés (2016)  i Maika Makovski (Chinook Wind, 2016), autor de guió i cançons per l’espectacle “Ojos de mil años” (Col·lectiu Brossa i diversos artistes, 2010), i “La roca i el núvol” (2012),  autor de la música per a quartet de corda “Cordes Grillades” (espectacle familiar,2011), i autor de l’obra per a orquestra de corda “Llei d’estrangeria” (2011) i de l’obra per quartet de corda i orquestral “Idees Monturiol” (2015). Té un llibre publicat: “Ningú en concret” (El Mèdol ,1999)

Combina aquesta activitat musical amb docència instrumental al Conservatori de Terrassa i dirigint orquestres joves a l’Escola de música Municipal de l’Eixample “Joan Manuel Serrat” .

Titulat Superior de clarinet. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Des de ben petit entra en el món de la música, cantant i ja no n'ha sortit més; és el lloc des d'on ajuda a créixer els seus alumnes des de fa més de trenta anys, sovint amb una flauta travessera entre les mans.

Titulat Superior de piano. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Comença els seus estudis musicals a Madrid. A continuació estudia al Conservatori Superior de Salamanca amb Thuan Do min, on finalitza el seus estudis amb les máximes qualificacions. Posteriorment cursa un postgrau amb Veronika Hagen (membre del Quartet Hagen) a la Universität Mozarteum de Salburg.

Ha estat viola solista de la Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Salamanca durant els anys 2000-2004, membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), European Union Youth Orquestra, Gustav Mahler Junger Orchester i ha colaborat amb l’Orquestra de Radio Televisión Española (RTVE), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i entre el 2006-2010 viola solista de l’Orquestra Camerata XXI de Tarragona.

Pel que fa a la seva activitat pedagògica ha estat professora de viola de grau mig al Conservatori del Liceu de Barcelona entre el 2006-2008, i professora convidada en orquestres juvenils. Des del 2005 és professora titular al Conservatorio Profesional de Música de Monzón.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l´Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament com a violista solista amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i a l’ Ensemble Kammart de Barcelona.

Titulat Superior de piano. Compagina la tasca de docent amb la d'intèrpret.

Nascut l’any 1990. Inicià els estudis musicals a l’edat de cinc anys a l’Escola Municipal de Música “La casa dels nens”, actualment l’EMME.

Al acabà l’etapa elemental entrà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb les màximes qualificacions, on fou deixeble de la catedràtica d’arpa Mª Lluïsa Ibañez, que al seu torn havia estat alumna de Rosa Balcells. Al Conservatori estudià amb professors de renom com Xavier Boliart (harmonia i composició) o Albert Argudo (pràctica orquestral) i acabà al 2009 el grau professional amb la Menció d’Honor del Conservatori.

El 2011 començà els estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de la mà de Magdalena Barrera. Allà també treballar amb professors com Emilio Molina (improvisació), Kennedy Moretti (cambra) entre d’altres. Durant tota aquesta etapa pogué estar sota la batuta de Antoni Ros Marbà, Salvador Brotons o Edmond Colomer. També és en aquest període on aprofundeix en la direcció coral amb els cursos organitzats de la FCEC.

A més dels estudis reglats, ha pogut treballar amb diversos arpistes de renom als cursos d’estiu que la Associació Catalana d’Arpistes organitza. A més a més a aprofundit en el món de la composició i orquestració gràcies al mestre Josep Soler.

Al acabar el grau superior, entrà com a professor d’arpa a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample on és l’actual professor des del 2015. A més a més, actualment és el director del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida i subdirector de l’Orfeó Atlàntida.

A participat en diverses orquestres del país, com també ha orquestrat i arranjat música per a diferents formacions i projectes.

Titulat Superior en direcció de cors. Compagina la tasca de docent amb la direcció.

Titulat Superior en jazz especialitat guitarra elèctrica. Compagina la tasca de docent amb la direcció.

Titulada Superior de llenguatge musical. Intenta transmetre al seu alumnat com créixer, apreciar i estimar la música a través de la interpretació d'una partitura. 

Nascuda a Barcelona, estudia música des dels 4 anys. Es titula en el grau professional de violí i percussió al conservatori professional de música de Barcelona i, més tard, en el grau superior de pedagogia musical, en l’especialitat de violí, a l’Esmuc. També, té formació de cant, piano, flauta i guitarra. Ha sigut membre de diferents orquestres simfòniques i corals del país, així com ha dirigit diferents corals infantils.

Paral·lelament, realitza els seus estudis en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment, s’especialitza en Neuropsicologia a la UOC.

Des del 2013, s’especialitza en música i primera infància, amb formacions en els mètodes Gordon, Orff, Dalcroze i Kódaly.

Així mateix, participa regularment en diferents formacions d’altres àmbits musicals, sobretot en música tradicional i projectes de cantautors del país.

És professora i pedagoga de violí, de sensibilització musical, de llenguatge musical i de conjunt instrumental i orff a diferents escoles de Barcelona, així com pedagoga, coordinadora i formadora de tallers de música per a nadons.

Va obtenir el Títol Superior de Música, especialitat Guitarra, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i també és llicenciada en "Ciències de la Informació" (Publicitat i Relacions Públiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

A part d´anar ampliant  la seva formació com a guitarrista, el seu afany per a millorar constantment en la pràctica docent l´ha portat a formar-se de forma permanent en diferents àmbits. Ha fet cursos de cant, de psicomotricitat, de pedagogia musical, d´improvizació, de direcció de grups instrumentals, de danses catalanes, de psicologia evolutiva, així com  de informàtica musical, de noves tecnologies i també d´atenció als alumnes amb necessitats educatives especial, entre d´altres.

(Barcelona 1966)

Cursa estudis de Jazz i música moderna en la especialitat de batería  al CDMBR (Zeleste) i al Taller de Músics. Recentment ha obtingut el títol superior de Jazz i música moderna, que atorga l’ESMUC. Ha estudiat bateria amb Quim Soler, Marc Miralta, David Xirgu i Aldo Cabiglia. Paral·lelament als seus estudis acadèmics, l’any 1993 viatja a Cuba per tal d’aprofundir en el coneixement de la música afrocubana, estudiant amb diferents percussionistes locals. Aquest mateix any entra a formar part, per un període de 8 anys, de la banda estable que acompanyava la cantant cubana Lucrecia. D'aquest treball cal destacar les col·laboracions amb Paquito d’Rivera, Patato Valdés en l’espectacle “Tres generaciones de la música cubana” i també amb  Chavela Vargas participant al programa de TV espanyola “El séptimo de caballería” a més a més  de enregistrar-ne  dos Cd: “Prohibido” i “Cubáname”

Com a intèrpret sempre a compaginat el Jazz i la música llatina tocant amb diferents projectes ja sigui com a “sideman” o com a líder: Alex Ventura Latin Band (CD “Korokiki”), Barcelona Big Latin Band (“Barcelona Big Latin Band”, “Bueno pa’gozar”, “Suite Llatina 0.7” i “Pavana Club”) Ernie Orts Quartet (“Aluap”, “Wait Walking”) o Ray Ferrer Trio (Llum al final). El seu projecte més recent és el quintet de latin jazz “Alex Ventura Teràpia de Grup”amb el qual ha enregistrat un progama de TV3 “Swing i altres músiques”

Ha tocat amb músics com: Lucrecia, Paquito d’Rivera, Jose “Patato” Valdes, Miguel “Anga” Diaz, Jerry Gonzalez, Jordi Bonell, Carme Canela, Joan Monne, Vicens Solsona, Perico Sambeat, Victor d’Diego, Eladio Reinon i Mathew Simon, entre d’altres.

Actualment es membre del quartet de jazzflamenc “Vestigium”projecte interdisciplinar que combina música i ball flamenc.

Desde sempre que ha compaginat  la feina d’intèrpret i compositor amb la de docent, impartint classes d’instrument juntament amb clases de “combo de música llatina”” i “combo de música moderna”.

Sílvia Vila i Visa neix a Barcelona l’any 1978. Inicia els estudis musicals als 7 anys i els acaba als 19 anys amb excel.lents qualificacions obtenint la titulació Superior de Violí.  L’any 2000, obté el certificat d’aptitud pedagògica (CAP) per la UPC. Ha format part de diferents orquestres, JONC, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Orquestra Simfònica del Liceu entre d’altres, així com en diferents formacions de cambra.

Des de l’any 2000 és professora de Violí de les Escoles Municipals de Música de Barcelona.

Membre de diverses formacions com la JONDE o l'Orquestra Simfònica del Vallès, ha actuat com a solista amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, l'Orquestra de Cambra Catalana, el Grup Instrumental Sitges 94 i l'Orquestra de Cambra de l'Auditori de Saragossa. Concertino-director de l'Orquestra de Cambra del Garraf i de l'Orquestra de Cambra de la Noguera. Durant més de deu anys, ha estat membre del Trio Florestan (trio de cordes) amb qui ha actuat per tota Catalunya i Europa. S'inicia en la interpretació històrica en la seva època d'estudiant. Postgrau de música antiga i de violí barroc a l'Esmuc. Ha estat membre de formacions com Liaison Ensemble o Antiqvvs Ensemble, grups dedicats a la interpretació de la música dels segles XVII i XVIII. Ha gravat cinc discs, així com diversos enregistraments per a Catalunya Música i Ràdio Nacional d'Espanya. Durant deu anys, ha estat professor especial de violí al Conservatori Professional de Música de Lleida. Actualment, és professor de violí i de conjunts instrumentals a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu.

Realitza els estudis musicals al Conservatori de Música del Liceu i, posteriorment, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona obtenint els títols de grau superior de Professora de Llenguatge Musical i de Pedagogia Musical. Formada en direcció coral per la UIB i la FCEC amb mestres com Josep Vila, Mireia Barrera, Joan Company, Josep Prats o Lásló Heltay, entre altres.

Directora de corals tant infantils com d’adults: coral CEC, cor UIC, corals infantils de l’Orfeó de Sants, corals de Sant Medir, cor de gent gran de les Cotxeres de Sants, cors de l'Escola Voramar i cors de l’EMMSA.

Professora de música a primària i a secundària des de l’any 1997 fins al 2014. Actualment, professora de música a les escoles municipals de Barcelona (Eixample i Sant Andreu) des de l’any 1999, com a professora en diferents especialitats: piano, llenguatge musical, direcció de cors i amb infants de música i moviment.

Formada en Musicoteràpia per l’ISEP (2004) i curs de postgrau en musicoteràpia transcultural per l’UDG (2022). Actualment, cursa un Màster en Neuromúsica (UCAM).