INICI DE CURS

Benvolgudes famílies:

El proper dimecres 18 de setembre iniciem el nou curs 2019-20 (clica aquí si vols descarregar la carta) ple de noves propostes i, sobretot, ple de música. Volem aprofitar aquesta carta per fer alguns recordatoris:

*Durant la primera setmana, a l’entrada de l’escola hi haurà uns llistats amb els noms dels alumnes, la planta, l’aula i el professor o professora corresponent a cada grup de llenguatge i cor.

*Us preguem que consulteu el vostre correu electrònic ja que, exceptuant situacions excepcionals i d’última hora, TOTES les comunicacions es faran mitjançant aquest mitjà. També trobareu totes les informacions, calendari escolar i notícies a la pàgina web de l’escola: http://emmeixample.cat

*En cas de baixa o permís d'un professor, i fins que l’IMEB ens posa substitut, l'escola té un sistema de guàrdies per tal que l'alumnat quedi atès en el seu horari habitual, però volem fer especial èmfasi en que una guàrdia no és una classe en el sentit estricte. En aquests casos, avisarem totes les famílies afectades via correu electrònic i/o telèfon i, en cas de no venir a l’escola, no se’ls posarà falta d’assistència.

*L’escola té una AMPA que ens recolza en moltes de les activitats que fem i que té també representació al Consell Escolar de l’escola. Us recomanem a tots que us en feu socis i que hi participeu activament. Només d’aquesta manera aconseguirem tenir una escola cohesionada i amb participació activa de tota la comunitat educativa.

*Respecte a la intranet de l’escola, Gwido, podeu consultar-la posant el nom d’usuari i la contrasenya que ja teniu. Recordeu que des del curs 2018-19 s’entra com a tutor i no com a alumne, així doncs, només necessiteu unes dades d’accés per tutor. Les famílies de l’alumnat de nova incorporació a l’escola rebreu les dades d’accés via correu electrònic en les properes setmanes. (https://emmeixample.gwido.cat)

*Com a escola associada a l’ACEM (Associació  Catalana d’Escoles de Musica), aquest ofereix a tot l’alumnat la possibilitat de tenir un carnet de soci. Amb ell tindreu una sèrie d’avantatges que podeu consultar al següent enllaç: (http://www.acem.cat/el-carnet-de-lacem/)

Tots aquells alumnes que estiguin interessats hauran de demanar-lo a la secretaria de l’escola.​

Per millorar el funcionament del centre i evitar incidències us fem també un seguit de recomanacions:

1.- Preguem que porteu els vostres fills en els horaris de les seves classes, i no abans.

2.- Només podran pujar les famílies que acompanyin o recullin a nens/es menors de 8 anys. A la resta us demanem que us espereu a l’entrada o al primer pis, on trobareu una màquina de cafès, begudes i snacks, per tal que la vostra espera sigui més agradable.

3.- L’alumnat té prioritat a l’hora de fer ús de la sala d’estudi.

4.- Per qüestions de seguretat, no està permès seure a les escales.

5.- Us demanem que utilitzeu la tarja magnètica per tal d’agilitzar les entrades. 

Cada alumne té una tarja que li permet entrar dins del seu horari.

El seu cost és de 10,00€, que queden en dipòsit a l’escola i seran retornats quan l’alumne sigui baixa i retorni la targeta.

En cas de pèrdua o mal estat, l’escola demanarà un duplicat que tindrà un cost addicional de 10,00€ (no retornables).

Per últim, recordar-vos horaris i dades d’interès:

.- L’alumnat que estigui cursant ESO o Batxillerat pot sol·licitar el reconeixement de matèries optatives i/o la Música al seu Institut. Per a poder fer-ho, ha de cursar com a mínim 3 hores a l’escola de música. Cal demanar el certificat a l’institut i portar-lo a l’escola.

.- Els dies de lliure disposició aprovats pel Consell Escolar són:

Dijous 31 d’octubre (2019)

Dilluns 24 de febrer (2020)

Dimarts 2 de juny (2020)

.- L’horari de secretaria, del 18 de setembre al 19 de juny:

De dilluns a divendres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

 

Benvinguts al nou curs!

 

Cordialment                                                                                                              

Paula Carrillo

Directora

 

Barcelona, 17 de setembre de 2019

Compartiu aquest contingut