CONCERTS D'AULA juny 2021

Benvolgudes famílies,

La propera setmana tornarem a fer concerts d'aula, igual que ja vam fer al març, amb el mateix format i, com sempre, seguint totes les mesures de prevenció perquè siguin segurs.​ Seran de dilluns 31 de maig a divendres 4 de juny.

Us recordem com els farem:

Els concerts es faran sense públic extern. Els alumnes que participen a cada concert seran també el públic. Els concerts s'enregistraran i es penjaran al canal YouTube de l'escola en mode "privat", així que només els podreu veure les famílies dels alumnes participants a cada concert a través d'un link que us farà arribar el professor d'instrument. Tingueu en compte que els haurem d'editar, així que potser trigareu uns dies a rebre'l. Us mantindrem informats.

Habilitarem 3 espais grans per fer-los (sala d'audicions, aula 19 i aula 20), i adequarem el número d'alumnes participants segons l'aforament de cada espai, garantint les distàncies de seguretat i sempre amb les finestres obertes. Tot l'alumnat haurà de portar la mascareta posada en tot moment. En el cas de vent i cant només se la podran treure al moment de tocar o cantar i s'instal·laran un panells protector entre l'alumne que toca i l'alumnat de públic. 

Atesa la complexitat de moviment d'alumnat, professorat i aules, aquesta setmana TOTES les classes queden substituïdes pels respectius concerts. Hi ha algunes excepcions que seran comunicades per mail a les famílies dels alumnes implicats (alumnat de 1r cicle, cors Baloo, cor Maranta, ORFF 1 i percu llatina 1 sí tindreu classe: rebreu un mail durant aquesta setmana).

El tutor comunicarà a cada alumne, via agenda i/o mail, l'hora del concert, així com l'hora de convocatòria. Us preguem màxima puntualitat. Una vegada finalitzat el concert, l'alumnat sortirà per l'escala d'emergència (xamfrà Sardenya amb Indústria).

Us avancem que la darrera setmana de curs farem també els concerts d'agrupacions, en un format similar als concerts d'aula, sense públic extern i enregistrament en vídeo. Malgrat tot, seguim fent música!

Salutacions,

Paula Carrillo

Directora​

Compartiu aquest contingut