Aula oberta MOVIMENT I INSTRUMENT

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, dins del currículum de la nostra escola, els alumnes de 3r 3r participen de l’assignatura Moviment i Instrument que es fa lligada a les classes de llenguatge musical.

Amb la finalitat de difondre els objectius de la proposta, realitzarem una sessió informativa i portes obertes de l'activitat el proper dijous 25 de 6 a 7 de la tarda  a l‘aula 19 (3r pis), dins de les Jornades de novembre.

Una pinzellada sobre Moviment i instrument:
Experimentació corporal per tal que petits moviments realitzats amb atenció ampliïn la seva capacitat de percebre i sentir i poder-ho aplicar als aprenentatges musicals.
L'objectiu final és facilitar que puguin fer aprenentatges musicals de forma més fluida i còmoda, amb més facilitat, tenint com a guia el que van sentint corporalment.

En aquesta trobada podreu participar d'una petita pràctica per il·lustrar i sentir corporalment el que es fa setmanalment a l’aula.
Per poder gaudir de major llibertat us demanem de venir només adults.
Podeu fer-ne difusió i convidar a altres pares de l'escola que hi puguin estar interessats.
Donat que hem de vetllar per les distàncies entre els participants, us demanem que si hi voleu participar ens respongueu aquest mail per reservar plaça.

Cordialment,
Àfrica Aymamí

Professora de violí i de Moviment i instrument

Compartiu aquest contingut