CONCERT INAUGURACIÓ CURS 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Del 21 al 26 de novembre hem programat la Setmana d’Activitats Musicals i d’Avaluació del 1r quadrimestre, per a tot l’alumnat i famílies de l’escola.

Tots els alumnes que toquen instrument portaran a terme una activitat d’avaluació durant aquesta setmana. També faran avaluació molts grups de llenguatge musical de 3r i 4t cicle. Recordeu que, si teniu dubtes sobre el grup de llenguatge del vostre fill, ho podeu consultar a la intranet Gwido (https://emmeixample.gwido.cat).

Se’ls comunicarà personalment mitjançant la seva agenda o correu electrònic el dia i hora de les activitats a les quals han d’assistir. També a la graella annexa hi trobareu els horaris i espais on es duran a terme les activitats musicals més destacades, algunes obertes també a les famílies, marcades amb un (*/**).

L’Acte d’Inauguració del curs tindrà lloc DIJOUS 24 de NOVEMBRE a les 19:00 de la tarda a la Sala d’Audicions de l’escola. Aprofitarem per presentar-vos alguns dels projectes que durem a terme al llarg del curs, el qual dedicarem al Teatre musical. El pianista i director de l’escola Youkali, Josep Maria Borràs, ens farà una conferència al voltant d’aquest tema i el professorat de l’escola us oferirem un concert, acompanyats d’alumnat de l’EMM Eixample, de l’escola Youkali, amb la participació destacada del Cor Teensoul de l’escola.

El DISSABTE 26 de NOVEMBRE de 18:15 a 20:00 el grup de música familiar “Xiula”, del qual és membre l’Adrià Heredia, professor de guitarra elèctrica i combos de l’escola, ens oferirà un assaig obert a totes les famílies a la sala d’audicions de l’escola. Atenció: per assistir a aquesta activitat caldrà inscripció prèvia. Durant aquesta setmana us enviarem una carta explicant-vos el tipus d’assaig i com inscriure-us.

També us oferim una classe oberta de “Moviment i instrument” (dilluns 21 de 19:30 a 20:30 a l’aula 19), adreçada a famílies i alumnat a partir de 9 anys. Atenció: per a aquesta activitat cal inscripció prèvia. Si voleu assistir-hi, només cal que us inscriviu a secretaria, presencialment o responent aquest mail.

Atesa la complexitat de moviment d’alumnat, professorat i aules, aquesta setmana TOTES les classes queden substituïdes per les activitats programades. També trobareu tota la informació al web de l’escola a partir de demà al migdia.

​ 

Cordialment,
Paula Carrillo
Directora
Barcelona, 15 de novembre de 2022

Compartiu aquest contingut