Setmana d'Activitats Musicals i d'Avaluació

Benvolgudes famílies,
 
Del 20 al 24 de novembre hem programat la Setmana d’Activitats Musicals i d’Avaluació del 1r quadrimestre, per a tot l’alumnat i famílies de l’escola.
 
Tots els alumnes que toquen instrument portaran a terme una activitat d’avaluació durant aquesta setmana. També faran avaluació molts grups de llenguatge musical de 3r i 4t cicle (veure graella adjunta). Recordeu que, si teniu dubtes sobre el grup de llenguatge del vostre fill, ho podeu consultar a la intranet Gwido (https://emmeixample.gwido.cat).
 
Se’ls comunicarà personalment, mitjançant la seva agenda o correu electrònic, el dia i hora de les activitats a les que han d’assistir. També a la graella annexa hi trobareu els horaris i espais on es duran a terme les activitats musicals més destacades, algunes obertes també a les famílies, marcades amb un (  )
 
L’Acte d’Inauguració del curs tindrà lloc DIJOUS 23 de NOVEMBRE a les 7 de la tarda a la Sala d’Audicions de l’escola. Aprofitarem per presentar-vos alguns dels projectes que durem a terme al llarg del curs sota el títol “Música, poesia i llengües del mon”. El professorat de l’escola us oferirem un concert al voltant d'aquesta temàtica, el poeta Ramon Besora ens farà una conferència adreçada a tots els públics, amb la col·laboració del Cor Crescendo que ens cantarà uns poemes musicats del mateix Ramon Besora. Hi sou tots convidats!
 
Atesa la complexitat de moviment d’alumnat, professorat i aules, aquesta setmana TOTES les classes queden substituïdes per les activitats programades
 
 
Cordialment,
Paula Carrillo
Directora de l'EMM Eixample   
                                                                                                

Compartiu aquest contingut