×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Guanya publicacions de Barcelona Llibres amb el concurs "Si l'encertes, l'endevines!" del CNL

El Consorci per la Normalització Lingüística engega aquest concurs, la novena edició, que consisteix a endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per onze centres comercials de la ciutat.

El Consorci per la Normalització Lingüística engega aquest concurs, la novena edició, que consisteix a endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per onze centres comercials de la ciutat.

“Si l’encertes, l’endevines!” és un concurs, ja tradicional, del Consorci per la Normalització Lingüística en què cal endevinar les frases fetes amagades.

De l‘1 al 31 de maig, els comerços de proximitat d’onze eixos comercials de la ciutat lliuren cartells amb il·lustracions que representen frases fetes, creades per joves estudiants de lEscola Superior de Disseny i Art La Llotja. Tothom podrà participar en un concurs per endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors.

Llibres il·lustrats per als guanyadors

Els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic, patrocinats per Barcelona LlibresArtcants i TRESC – Comunitat de Cultura, s’entregaran en un acte que es farà al Centre Cívic Vil·la Urània, el dia 12 de juny, a les 18.30 hores.

Els guanyadors s’emportaran exemplars de ‘The Barcelonian’, un projecte col·lectiu d’il·lustració que ret homenatge a la mítica revista The New Yorker a partir de la capçalera d’una revista imaginària, i l’últim llibre de la col·lecció “Carnet de Voyage”, ‘Sketching Barcelona’, un diari visual de la capital catalana del reconegut dibuixant francès Lapin.

Consulta les bases del concurs i participa-hi!

Novena edició de la campanya “Si l’encertes, l’endevines” | CNL de Barcelona | Xarxa territorial | Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)