×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).

Volem seguir al teu costat!

L’activitat presencial a l’Espai Jove Casa Sagnier s’atura amb algunes excepcions. Els tallers passen a fer-se en línia i estem treballant per tal de traslladar a les xarxes la nostra activitat.

  • L’activitat presencial a l’Espai Jove Casa Sagnier s’atura amb algunes excepcions en compliment de les mesures de contenció de la COVID-19, segons la normativa vigent.
  • Els tallers passen a fer-se en línia i estem treballant per tal de traslladar el màxim possible a les xarxes l’activitat programada en l’àmbit sociocultural i de promoció juvenil. 

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove Casa Sagnier s’han vist afectades per les mesures de contenció de la COVID-19 anunciades pel Govern de la Generalitat el 29 d’octubre de 2020 per als 15 dies vinents. 

En aquest sentit, tota l’activitat presencial tant de l’Espai Jove com dels serveis allotjats a l’equipament queda suspesa amb les següents excepcions: atenció i consultes al taulell de l’Espai Jove i al Punt infoJOVE Sarrià Sant Gervasi, així com l’atenció personalitzada d’Aquí T’escoltem, l’atenció presencial del Konsulta’m i la Lore, sempre amb cita prèvia. Per a més detalls, consulteu el web de cada servei.

La impossibilitat de fer servir les sales de l’equipament implica la suspensió de les cessions d’espais a entitats i col·lectius i les activitats culturals que estaven programades. Malgrat això, mantenim el compromís amb la promoció juvenil i les línies de treball en l’àmbit cultural i, d’una banda, els tallers trimestrals passaran a fer-se en línia i, de l’altra, tornem a repensar els nostres projectes per oferir alternatives a la presencialitat a través de les xarxes.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament del centre estan en actualització constant en funció de les informacions, normatives i mesures vigents.

L’horari d’obertura és de 9 a 15 h i de 16.30 a 20.30 h de dilluns a divendres i tanquem el cap de setmana.

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, podeu contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o xarxes socials.

934140195

espaijove@casasagnier.net

@jovessagnier