Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Atrás

Traductor de google :

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió.  Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.
Coordinado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo
25/08/2024

Número de teléfono

Tel.:
932687878
Fax:
932687879

You may also be interested in...