Òpera "Òh!pera, microòperes de nova creació"

Atrás

Traductor de google :

Compositors vinculats a Barcelona escriuran a partir de textos-llibrets d’importants dramaturgs

Òh!pera és un projecte impulsat pel Gran Teatre del Liceu en el qual es dissenyen tres òperes de petit format per ser presentades durant una mateixa vetllada. Una sèrie d’equips creatius joves, seleccionats amb la complicitat de quatre escoles de disseny de Barcelona, hauran treballat durant més d’un any per dissenyar aquestes òperes de gran energia, d’uns 30 minuts de durada. 

Tot fent un passeig per les entranyes del Teatre, l’espectador entrarà en contacte amb les històries d’un seguit de veus atrapades en les esquerdes irreversibles dels seus traumes, secrets inconfessables o somnis impossibles. Unes expectatives que es compartiran amb un públic que farà aquest recorregut amb la intensitat de la proximitat. 

Compositors vinculats a Barcelona escriuran a partir de textos-llibrets d’importants dramaturgs; directors d’escena joves que treballaran amb les escoles de teatre, disseny i arts aplicades per fer els seus muntatges; cantants del país; petites formacions de cambra sorgides del Conservatori del Liceu… Una primera oportunitat al Liceu i un autèntic repte per als creadors del futur. 

El Liceu comença una col·laboració amb la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, el Disseny Hub Barcelona i les escoles de disseny de la ciutat per fomentar l’aprenentatge a través de la pràctica. Àlex Ollé serà el mentor del projecte. 

Fitxa artística

Compositors

Ferran Cruixent, Montserrat Lladó i Guillem Palomar

Llibretistes

Laura Ferrero, Pau Miró i Martí Sales

Horarios

Otros

Se celebra en:
Gran Teatre del Liceu.

Gran Teatre del Liceu

Dirección:
C la Rambla, 51*59
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Gran Teatre del Liceu
Cuándo
De 12/07/2024 a 14/07/2024

Número de teléfono

Venta de entradas:
902 78 73 97
Venta de entradas:
93 4859913

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...