L'IMU participa en la jornada ‘Escalant la rehabilitació: el salt a la rehabilitació massiva’

..
16/07/2024 - 10:19 h

L’Institut Municipal d’Urbanisme va participar en la jornada ‘Escalant la rehabilitació: el salt a la rehabilitació massiva’ que es va celebrar els passats 17 i 18 de juny en el marc de les Setmanes de l’Arquitectura 2024 a Ca l’Alier (C. de Pere IV, 362, de Barcelona).

En concret, la gerenta de l’IMU, Glòria Viladrich, va participar com a ponent el 17 de juny (Sessió 3) en la taula rodona ‘L’objectiu descarbonització al nostre  territori. Agenda 2030 i Missió 100 ciutats amb els agents municipals’,  espai de debat en què també hi havia Maria Buhigas Arquitecta en Cap de l’Ajuntament de Barcelona; Gerard Capó, Gerent de l’IMHAB; Ramon Canal, ‘Agenda 2030’; i Àlex Montes, Director de Foment de Ciutat, com a moderador de la taula.

Els diàlegs i ponències presentats al llarg de les dues jornades van obrir un espai de reflexió al voltant de com accelerar la rehabilitació del parc d’habitatge amb la participació dels diferents agents implicats, públics i privats.

Aquesta va ser una bona oportunitat per a  reflexionar conjuntament sobre aquesta temàtica tan rellevant per a les polítiques d’habitatge i de desenvolupament urbà els anys vinents.

Clicant a l’enllaç d’aquí sota es poden consultar les presentacions dels ponents:

PPT_FINAL_RM_17_18_totes

More information