Documental Social Participatiu

Documental Social Participatiu (DSP – Virreina)

La plataforma Documental Social Participatiu (DSP-La Virreina) és una iniciativa que s’articula a partir de la recerca i l’experimentació audiovisual. Les seves línies de treball conflueixen en la implementació de la recerca i acció participativa (IAP) com a procés de creació, i com una forma constructiva capaç de crear un nou model de coneixement i gestió de formes audiovisuals alternatives.

En l’actualitat són molts els agents vinculats a les pràctiques participatives que utilitzen l’audiovisual i la fotografia com a eines de treball, i des de la plataforma DSP-La Virreina s’inclou un espai de reflexió i intercanvi de pràctiques participatives amb entitats i productors de projectes participatius audiovisuals i fotogràfics.

L’objectiu d’aquestes trobades és crear un espai on es puguin compartir pràctiques artístiques i metodològiques vinculades directament al disseny, producció i realització de projectes participatius audiovisuals, tot generant un espai de reflexió, debat i aprenentatge transversal.
 

Coordinació: Jacobo Sucari amb la col·laboració de Pamela Gallo, Daniel Miracle, Ro Caminal, Mireia Plans i Blanca Rego
 

http://plataformadsp.org/