Carnaval 2022: torna la setmana més esbojarrada de l’any!

17/02/2022 - 11:38 h

Nou Barris es vesteix de color i fantasia amb una programació que va de la música a la gastronomia, sense oblidar per descomptat disfresses i rues

Nou Barris es vesteix de color i fantasia amb una programació que va de la música a la gastronomia, sense oblidar per descomptat disfresses i rues

El Carnaval de Nou Barris s’estrena aquest dissabte 19 de febrer, amb un monogràfic que tindrà lloc al Centre Cívic Can Verdaguer sobre les receptes d’aquesta festa, i acabarà amb un altre monogràfic culinari, també a Can Verdaguer, sobre els bunyols de Quaresma.

Dues activitats gastronòmiques fan, doncs, de capicua d’una festa en què també hi conviuran música, activitats infantils i, per descomptat, les tradicionals rues que s’estendran per diversos barris del districte, i que culminaran amb la rua central de Nou Barris que tindrà lloc el dissabte 26 de febrer, a les 19 h.

Aquí trobareu tota la programació del Carnaval 2022 a Nou Barris.

Que en gaudiu!

Màscares i disbauxa, inspiració del cartell del 2022

L’il·lustrador i dissenyador gràfic Adrià F. Marquès, conegut com El Marquès, és l’autor del cartell del Carnaval del 2022, una composició que ens convida a jugar mentre dues figures d’arlequins amb màscara s’intercanvien les posicions i capgiren el nostre punt de vista. I és que el carnaval és sinònim de transgressió i disbauxa, de trencar la monotonia, una festa pensada per despertar la vessant més alegre i còmica que portem a dins i expressar-nos amb llibertat i espontaneïtat. La màscara és icona del Carnaval d’enguany i de tantes i tantes celebracions d’una tradició arrelada a la cultura mediterrània, i ens permet endinsar-nos en aquest món de fantasia i diversió.

El cartell es podrà recollir a la Sala Ciutat (carrer de la Ciutat, 2) i al Palau de la Virreina (la Rambla, 99) fins que se n’esgotin les existències, i també es podrà descarregar en alta qualitat al web de cartelleria municipal.