Avaluació del programa “Konsulta’m”

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic adreçat als i les adolescents i joves, d’entre 12 i 22 anys, atès per professionals de la salut mental. La seva finalitat és detectar i atendre de forma preventiva el patiment emocional i els problemes de salut mental de la població a qui es dirigeix. També pot orientar les famílies i professionals que treballen amb joves i adolescents.  És anònim, gratuït i no requereix cita prèvia. Els punts d’atenció es troben en equipaments de proximitat o casals juvenils distribuïts pels 10 districtes de la ciutat. El programa és coordinat des de l’Ajuntament de Barcelona en el marc del Pla de Salut Mental de Barcelona (2016-2022)

A partir d’un estudi no experimental post amb mètodes mixtes, l’avaluació analitzava l’impacte del servei de suport psicològic en el benestar emocional de les persones joves usuàries, així com el suport d’orientació a les seves famílies, o als professionals que treballen  amb adolescents o joves.

Per a més informació sobre l’avaluació i/o els resultats d’aquesta pot consultar la fitxa tècnica o altres productes de l’avaluació.

Compartiu aquest contingut

Més avaluacions