Visibilitzant la diversitat funcional

19/12/2019 - 11:43

Discapacitat. A l'acte central del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a Sants-Montjuïc es va presentar un vídeo de l'activitat de sensibilització que duen a terme aquestes entitats a les escoles.

El Consell Sectorial de Persones amb Discapacitat de Sants-Montjuïc va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat dimecres 4 al matí amb un acte a les Cotxeres de Sants que va reunir més de 170 persones de les entitats que en formen part i de l'Institut Escola Arts. L'alumnat d'aquest centre és protagonista del vídeo que s'hi va presentar, explicant l'activitat de sensibilització sobre la diversitat funcional que es duu a terme a les escoles.

Eudosio Gutiérrez, conseller de Persones amb Discapacitat al Districte de Sants-Montjuïc, va donar la benvinguda a l’acte. Tot seguit es va fer la presentació del vídeo de l’activitat de sensibilització escolar, que podeu veure en aquesta mateixa notícia. I després van venir les actuacions en directe: la de musicoteràpia dels companys i companyes d’ASPACE i la batucada del CO Artesà.

La jornada va tenir un caire festiu i alhora reivindicatiu, perquè els representants de set entitats del Consell Sectorial de Persones amb Discapacitat van llegir un manifest en defensa dels drets i la inclusió social d’aquestes persones. La festa va acabar amb una xocolatada patrocinada pels eixos comercials del districte, coordinats des de l’Associació de Comerciants del Poble-sec – Paral·lel.