Activitats 2.0

 

#Happytapa
 
Mercat de Mercats organitza una nova edició del concurs Happytapa a través de Twitter. Entre els dies 6 i 15 d’octubre, i a través d’aquesta xarxa, formularem diverses preguntes relacionades amb la fira a les que caldrà que respongueu. Entre tots els que hi participin se sortejaran tiquets de consumició, que es lliuraran als premiats durant els dies de la fira 17, 18 i 19 d’octubre.
 
 
La Recepta del MDM
 
Igual que en anteriors edicions, durant els últims dies hem promogut el concurs "La recepta del MDM", en el qual els usuaris han participat tot pujant al blog Somdemercat.cat una recepta amb foto d’un plat elaborat a la secció ‘El teu espai’ amb el tema ‘Cuina del Territori’. Cada participant havia de fer la seva versió d’un plat de la cuina catalana. El concurs ja està tancat i els noms dels guanyadors es publica el dia 17 d'octubre.
 
 
Foto de Mercat de Mercats
 
Hi haurà un espai habilitat a la fira on tothom que ho desitgi es podrà fer una fotografia tot recordant la seva visita a Mercat de mercats i compartir-la a les xarxes socials amb el hashtag #FandemercatsBCN. Pròximament, us informarem de la ubicació d’aquest espai.
 
 
Votació de “La millor tapa del MDM14”
 
En aquesta edició de Mercat de Mercat us animem també que després de tastar les tapes de la fira voteu la que segons el vostre gust és la millor. 
 
Per votar, feu servir el vostre telèfon mòbil: escanegeu un codi QR que trobareu a l’àrea de degustació. El codi us portarà a una pàgina web en la qual veureu el llistat de les tapes i podreu donar el vostre vot a la que considereu la millor. 
 
Entre tots els participants se sortejarà un sopar per a dues persones al restaurant que hagi preparat la tapa amb més vots. Això si, caldrà que deixeu el vostre correu electrònic perquè puguem posar-nos en contacte amb el guanyador del sorteig.