Aula Gastronòmica

 
 
ÀULA GASTRONÒMICA
 
DiVENDRES 17 D'OCTUBRE
 
 
12.00-12.30
Acte Inaugural
 
12.30-13.00
Alt Camp- Baix Camp- Tarragonès
Romescos, calçots i més
Joan Bosch- Rest. Can Bosch (Cambrils)
Àngel Solé - Restaurant. Ca l'Àngel (Valls) 
 
13:00-13:30
Cerveses DAMM
Pa i Cervesa
Carlos Cervantes (Barcelona)
 
13.30-14.00
Cuina d’Europa: França
L'Ànec
Romain Fornell-Restaurant. Café de Emma (Barcelona)
 
 
 
16.30-17.00
Els territoris del xató
Pere Tapias
 
17.00-17.30
Alt Penedès- Baix Penedès- Anoia- Garraf
El gall, el corral i l'horta
Oriol Llavina- Restaurant Cigró D'Or (Vilafranca del Penedès)
Pere Massana- Restaurant Cal Pere del Maset (Sant Pau d'Ordal)
 
17:30-18:00
Agència Catalana de Turisme
Associació Cuina VO. Tres tapes fàcils, creatives fetes amb mongetes del Carall, rènegra negre i or i plata.
Elsa Martínez- Restaurant El Cruce (Sant Celoni)
Francesc Jiménez- Restaurant La Rectoria de Palou (Palou- Granollers)
Etno-Gastro-Nomia. Salut i consciència dispensada pels costums, l’art i l’entorn natura d’un poble.
Jordi Vidal Garriga. Restaurant Can Batiste (Sant Carles de la Ràpita)
 
18.00-18.30
Alt Urgell- Val D'Aran- Alt Ribagorça- Pallars Sobirà- Pallars Jussà
Caça, peixos dessalats i formatges
Diego Alías - Restaurant Ca L'Amador (Josa de Cadí)
Òscar Sabaté- Restaurant Montbar de Barcelona i Rest. Oço (Vielha)
 
18.30-19.00
Les Garrigues- Segrià
Receptes clàssiques amb cargols
Josep Maria Castaño - Restaurant Malena (Gimenells)
 
19.00-19.30
Bages- Solsonès
La Tòfona
Benvingut Aligué - Restaurant Aligué (Manresa)
 
 
DISSABTE 18 D’OCTUBRE
 
11.00-11.30
Baix Llobregat- Barcelonès- Maresme- Vallès Oriental- Vallès Occidental
Pollastre i llegums
Victor Quintillà - Restaurant La Lluerna (Santa Coloma de Gramanet)
Carles Gaig - Restaurant Gaig (Barcelona) f
Josep Mª Baixas- Restaurant Follia (Sant Joan Despí)
 
11.30-12.00
Alt Empordà- Baix Empordà- Selva- Gironès
Mar i muntanya
Jaume Font - Restaurant Sa Punta (Begur)
Jordi Garrido - Restaurant Mas de Torrent (Girona)
 
12.00-12.30
Basquetour
Idiazabal: un formatge amb identitat mil·lenària Basca
José Ramon Agiriano
 
12.30-13.00
Formatges de Catalunya
Amagoia Anda
 
13.00-13.30
Terres de l'Ebre (Montsià, Terra Alta, Baix Ebre, Ribera d'Ebre)
Del llagostí al crestó
Jeroni Castell - Restaurant Les Moles (Ulldecona)
Salvador Miralles - Restaurant La Fonda Miralles (Horta de Sant Joan)
 
 
 
16.30-17.00
Berguedà - Osona
Embotits i bolets
Isabel Márquez - Restaurant Sala (Berga)
Josep Ignasi Camps - Restaurant Ca l'Ignasi (Cantonigròs)
 
17:0017:30
Tolosa
Emulsió de foie gras d'ànec del Sud-Oest de França
Jean Claude Plazzotta. Restaurant Au Pois Gourmand
 
17.30-18.00
Museu d'Història de Barcelona - Fundació Alicia
Receptes Històriques de Barcelona
Jaume Biarnés, responsable de cuina de la Fundació Alícia
 
18.00-18.30
Priorat - Conca de Barberà
La cuina del vi i la terra
Matías Fernández- Restaurant Quinoa (Falset)
Nati Camp - Hostal Colomí (Santa Coloma de Queralt)
 
18:30-19:00
Cuina d’Àsia: Damplins
El "dim sum" xinés
Meilan Kao - Restaurant Kao Dim Sum (Barcelona)
 
 
DIUMENGE 19 D'OCTUBRE
 
11.00-11.30
Cerdanya - Ripollès
El trinxat i el tupí
Josep Mª Masó - Bar Cañete (Barcelona)
 
11.30-12.00
La Cuina de Barcelona
Nuria Báguena  
Carles Abellán. Restaurant Comerç 24 (Barcelona)
 
12.30-13.00
Diputació de Barcelona
Pastissets del territori de Barcelona
Miquel Romeu Plana
Degustació de neules
 
13.00-13.30
Arrossos
Pere Moreno. Restaurant Cuina de l’Hotel DO (Barcelona)
 
13.30-14.30
Diàlegs culinaris en avantguarda
Joan Roca Restaurant El Celler de Can Roca (Girona) & Quique Dacosta. Restaurant Quique Dacosta (Dènia)
 
16.30-17.00
"Panàtics" 
Fer pa a casa
Jaume Beltran, president del Gremi de Forners de Barcelona
Eduard Crespo. Fleca Balmes (Barcelona)
 
17.00-17.30
La cuina de l’Orient Mitjà
El "mezze"
Pius Alibek
 
17.30-18.00
Alt Empordà- Baix Empordà- Selva- Gironès
Tradicions gironines
Xavier Sagristà - Restaurant Mas Pau
 
18.00-18.30
La cuina d’Amèrica: Mèxic
"Tacos" i "botana"
Paco Méndez - Rest. Hoja Santa / Niño Viejo (Barcelona)
 
19.00-19.30
Pla Urgell- Urgell- Segarra - Noguera
Cereal de la Segarra
Albert Marimon - Restaurant La Cava (Tàrrega)