CELLER DEL SUMILLER
DIVENDRES 17 D'OCTUBRE
12:00-12:40
D.O. Alella
Un terrer únic, uns vins excel.lents
Rosa Vila
12:45-13:25
D.O. Conca de Barberà
La Conca de Barberà dins d'una copa
Enrique Ávila
13:30-14:15 D.O. Empordà
Tast guiat de vins de la DO Empordà
Màrius Fuertes
17:00-17:45
Olis Bargalló
Francesc Bargalló
18:00-18:45
Costa Brava
Girona Excel.lent
Agusti Ensesa
19:00-20:00
Denominació d’Origen-maridant música
Concert de Barcelona Clarinet Players amb tast de vins a càrrec de vidirecte.cat
Una producció de L’Auditori i vidirecte.cat
DISSABTE 18 D'OCTUBRE
11:30-12:15
Triticum
Pans gastronòmics del 2014
Xevi Ramón
12:30-13:15
Agència Catalana de Turisme
Vins de Lleida, experiències pel record
Olga Codina Griñan
13:30-14:15
D.O. Terra Alta
Garnatxa blanca: l'essència de la DO Terra Alta
Jordi Rius
17:00-17:45
Fever Tree
Viatge a través dels combinats
Damià Mulà
18:00-18:45
Cerveses Damm
Pa i cervesa
Carlos Cervantes
19:00-20.00
Denominació d’Origen - maridant música
Concert de Barcelona Clarinet Players amb tast de vins a càrrec de vidirecte.cat
Una producció de L’Auditori i vidirecte.cat
DIUMENGE 19 D'OCTUBRE
11:30-12:15
Associació Catalana de Sommeliers
25 anys de Sumilleria a Catalunya: veritats i mentides de la figura del sommelier
Enrique Ávila
12:30-13:15 D.O.
Montsant
Montsant, terrers i vins
Sergi Montalà
13:30-14:15
Basquetour
Els vins d'Euskadi: des de la Rioja Alavesa fins a la costa basca
José Ramon Agiriano, professor d'enologia a l'Escola de Cuina Aiala de Karlos Arguiñano.
17:00-17:45
Diputació de Barcelona
Vins de la província de Barcelona
Meritxell Falgueras
18:00-18:45
Boia Nit
Cocteleria mediterrània
Manel Vehí
19:00-19:45
D.O. Cava
Introducció al fascinant món del cava
Juan Muñoz