Aula de mercat
#mercatdemercats
ELS CUINERS MÉS CONEGUTS EN VIU I ELS TASTOS GUIATS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES
·DIVENDRES, 19 ·DISSABTE, 20 ·DIUMENGE, 21
Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions
_____________________________________________________
13.00 - 13.30 h
Remenja'mmm: l'art de cuinar i no llençar menjar
Mingo Morilla - Restaurant Cal Mingo (Viladecans)
Mariona Ortiz i Marta Beltrán - Remenja'mmm
13.30 - 14.00 h
Promovent l'agricultura de proximitat en entorns metropolitans: el cas del Parc Agrari del Baix Llobregat
Gemma Francès - Tècnica del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat
14.00 - 14.30 h
La història de la tradició catalana amb proximitat radical
Sergi de Meià - Restaurant Sergi de Meià (Barcelona)
16.00 - 16.30 h
Espigoladors. Transformant productes lletjos i imperfectes en boniques oportunitats
Josep Maria Pujol - Responsable comercial d'Espigoladors
16.30 - 17.00 h
Presentació del llibre "Mercats de Barcelona. Segles XX i XXI"
Genís Arnas i Matilde Alsina - autors
17.15 - 18.00 h (tast)
Llegendes de Montserrat
Sílvia Miranda - CEO de Gastrolonia, Enoturisme Catalunya, Agència Catalana de Turisme
18.15 - 19.00 h (tast)
2.500 anys de vi a l'Empordà. Tast guiat en clau històrica.
Romina Ribera, arqueòloga - "Glops d'història - arqueologia, paisatge i vi"
19.30 - 20.15 h (tast)
Cinzano: cultura de vermut
Òscar Sadaba - Brand ambassador de Cinzano
20.45 - 21.30 h (tast)
Un passeig per la Catalunya vinícola
Ferran Centelles
12.15 - 13.15 h (tast)
Cuina emmentaler AOP (Formatges de Suïssa)
Carles Gaig, xef
13.45 - 14.30 h (tast)
Cinzano: cultura de vermut
Òscar Sadaba - Brand ambassador de Cinzano
16.00 - 16.30 h
Anem cap al Residu Zero. Participa en el canvi!
Rosa Garcia - Directora de Rezero
16.30 - 17.00 h
Slow Food Barcelona presenta: el Mercat de la Terra
Pep Bentulà - Director del Mercat de la Terran
17.00 - 17.30 h
Presentació campanya "Food waste: small change big difference"
Programa Europeu Life - TRIFOCAL. London
(en anglès)
17.30 - 18.00 h
Actualitzant la tradició culinària de la Terra Ferma
Jordi Vidal - L'Espurna (Lleida)
18.00 - 18.30 h
Showcooking Costa Brava - Pirineu de Girona, territori enogastronòmic
19.15 - 20.00 h (tast)
Taller de combinats evolucionats Royal Bliss
Sergi Estévez - Brand ambassador de Coca-Cola
20.30 - 21.15 h (tast)
Platets tradicionals amb una volta
Domenico Ungaro - Mediamanga (Barcelona)
19.30 - 20.00 h
Receptes d'avis a pares i a fills...
Quim Marqués - Suquet de l'Almirall (Barcelona)
20.00 - 20.30 h
Showcooking a càrrec de la Diputació de Barcelona
20.30 - 21.00 h
Un passeig per la Catalunya vinícola
Ferran Centelles
11.30 - 12.30 h
Menys influencers de postureo i més comunicadors #demercats
Acció amb diferents influencers
12.30 - 13.00 h
El vehicle elèctric (VE): una tendència del present
Paula Bertol i Boris Manevski - Vehicles elèctrics RRG
13.00 - 13.30 h
La sostenibilitat, des de l'escola
Equip Hofmann
13.30 - 14.30 h
El debat magistral 4 grans restaurants de Barcelona
Àlex Marugán - Tres por cuatro, Mercado de Torrijos (Madrid)
José Vicente - Habitual by Ricard Camarena, Mercado de Colón (València)
Jorge Ochoa - El Mercao, Mercado Ensanche de Falla (Pamplona)
Quim Márquez - El Quim de la Boqueria, Mercat de la Boqueria (Barcelona)
16.00 - 16.45 h (tast)
Degustació comparativa de maduració de Caviar Nacarii
Blanca Ohlsson - Directora Caviar Nacarii (La Vall d'Aran)
17.15 - 18.00 h (tast)
Venivinum: les rutes enoturístiques sotenibles i venda de vi
Marc Ribera Valete - Coordinador Vevinum Enoturisme conscient
18.30 - 19.15 h (tast)
Complot, IPA. Mediterrània elaborada amb llúpol de Prades
Carlos Cervantes - Expert cerveser Estrella Damm