Tapes de mercat
#mercatdemercats
TAPES, PLATETS I RACIONS. LES MATÈRIES PRIMERES DEL MERCAT ALS FOGONS
Mas Gourmets (Mercat de la Boqueria)
Taco de botifarra del perol amb tòfona acompanyada de menta i salsa thai
Ensalada russa amb oli de tòfona i tonyina
Vega Raw Orgànic (Mercat de la Boqueria)
Mini burger vegana amb salsa de ceba de Girona
Burrito vegà amb guacamole i allioli de pastanaga i poma
Cansaladeria Farrés (Mercat de la Boqueria)
Porc curat amb oli de pinyons i germinats
Pa tou amb porc melós a baixa temperatura
Bacallaneria Perelló 1898 (Mercat del Ninot)
Sashimi de bacallà
Ou a baixa temperatura amb brandada de bacallà al pilpil
Petit Comitè
Croquetes de bolets de temporada
Truita oberta amb sobrassada ecològica
Coca amb tomàquet
Spootnik "cooking experiences"
"Patacones" amb "hogao" i alvocat
Tacos de tinga de pollastre
Semproniana
Cheesecake trufat
Costellam de porc lacat amb ratafia
Cecconi's
Olives fregides, mortadel·la i formatge provolone
Risotto, bolets silvestres i tòfona negra
Tapes 24
Les braves d'en Carles Abellan
Bikini de pernil ibèric, mozzarela i tòfona
Estimar
Garota en suquet
Ortigues de mar i plàncton
Fonda Espanya
Cuixa de pollastre de corral, romesco picant, avellanes caramel·litzades i herbes fresques
Coca de musclos a la brasa, cogombre i papada ibèrica
Nectari
Croquetes a l'estil Nectari amb salsa huancaina
Mousse de foie amb gelée d'Oporto, perfum de tòfona i petazetas
D'aprop Cuina de Barcelona
Vedella de Girona en tataki fred, raïm i vinagreta de ratafia i nous
Trinxat de patata i mongeta perona amb papada i suc del rostit
Xerta restaurant
Arròs del Delta d'ortigues de mar i maionesa d'algues
Melós de vedella, cremós de foie i encenalls d'ànec del Delta