Les Tapes 2016

 

 

 

 

Tapes de mercat

#mercatdemercats

 

 

TAPES, PLATETS I RACIONS. LES MATÈRIES PRIMERES DEL MERCAT ALS FOGONS

 

 

Mas Gourmets (Mercat de la Boqueria)

Taco de botifarra del perol amb tòfona acompanyada de menta i salsa thai

Ensalada russa amb oli de tòfona i tonyina

 

 

Vega Raw Orgànic (Mercat de la Boqueria)

Mini burger vegana amb salsa de ceba de Girona

Burrito vegà amb guacamole i allioli de pastanaga i poma

 

 

Cansaladeria Farrés (Mercat de la Boqueria)

Porc curat amb oli de pinyons i germinats

Pa tou amb porc melós a baixa temperatura

 

 

Bacallaneria Perelló 1898 (Mercat del Ninot)

Sashimi de bacallà

Ou a baixa temperatura amb brandada de bacallà al pilpil

 

 

Petit Comitè

Croquetes de bolets de temporada

Truita oberta amb sobrassada ecològica

Coca amb tomàquet

 

 

Spootnik "cooking experiences"

"Patacones" amb "hogao" i alvocat

Tacos de tinga de pollastre

 

 

Semproniana

Cheesecake trufat

Costellam de porc lacat amb ratafia

 

 

Cecconi's

Olives fregides, mortadel·la i formatge provolone

Risotto, bolets silvestres i tòfona negra

 

 

Tapes 24

Les braves d'en Carles Abellan

Bikini de pernil ibèric, mozzarela i tòfona

 

 

Estimar

Garota en suquet

Ortigues de mar i plàncton

 

 

Fonda Espanya

Cuixa de pollastre de corral, romesco picant, avellanes caramel·litzades i herbes fresques

Coca de musclos a la brasa, cogombre i papada ibèrica

 

 

Nectari

Croquetes a l'estil Nectari amb salsa huancaina

Mousse de foie amb gelée d'Oporto, perfum de tòfona i petazetas

 

 

D'aprop Cuina de Barcelona

Vedella de Girona en tataki fred, raïm i vinagreta de ratafia i nous

Trinxat de patata i mongeta perona amb papada i suc del rostit

 

 

Xerta restaurant

Arròs del Delta d'ortigues de mar i maionesa d'algues

Melós de vedella, cremós de foie i encenalls d'ànec del Delta

 

 

 

Tornar al principi