Aula de mercat
#mercatdemercats
ELS CUINERS MÉS CONEGUTS EN VIU I ELS TASTOS GUIATS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES
·DIVENDRES, 18 ·DISSABTE, 19 ·DIUMENGE, 20
Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions
_____________________________________________________
13.00 - 13.30 h
Arrossos per sorprendre
Jordi la Casa - Ca la Nuri
13.30 - 14.00 h
L'elegant tradició dels makis al descobert
Hideki Matsushia - Koy-Shunka
14.00 - 14.30 h
La gent, musculatura dels mercats
Tana Collados
16.00 - 16.30 h
"Burgers" i entrepans gourmets
Quim Marquez - El Quim de la Boqueria
16.30 - 17.00 h
Tradicions basques - catalanes
German Espionsa - Fonda España
17.15 - 18.00 h
Garnatxes amb estil DO Terra Alta
Arnau Marco, Jaume Martí, Agència Catalana de Turisme
18.30 - 19.15 h
Cinzano: cultura del vermut
Oscar Sadaba - Brand Ambassador Cinzano
19.45 - 20.30 h (tast)
Gran tast vins i caves 10è aniversari
Els imprescindibles de Ferran Centelles, sumiller El Bulli
11.30 - 12.15 h
Receptari inclusiu: "Posa't el davantal" i tothom a la cuina!
Carme Ruscalleda i l'Escola d'Educació Especial Jeroni Moragas
12.15 - 13.00 h
7 Magnífics. El futur dels mercats del món
13.30 - 14.15 h
Cinzano: cultura del vermut
Oscar Sadaba - Brand Ambassador Cinzano
16.00 - 16.30 h
Trinxat de Cerdanya amb col i bolets de tardor
Patrick Orriols - xef del Park Hotel de Puigcerdà, Domingo Castells - Xef de l'Hotel del Prado i Agència Catalana de Turisme
16:30 - 17.00 h
Paelles de mercat... i més
Josep Carbonell - Paella Bar Boqueria
17:00 - 17.30 h
Traient-li tot el suc al pollastre
A Pluma - Eugeni De Diego
17:30 - 18.00 h
La cuina dels bolets
Matias Coll i Ramon Blanch - Petit Comité
18.30 - 19.15 h
Degustació de caviar Nacarii
Maria Cejas - Caviar Nacarii
Conselh Generau d'Aran
19.45 - 20.30 h
Coca-Cola Signature Mixers
Adriana Chias - The Crew Royal Bliss
11.30 - 12.15 h
Alimentació saludable i xarxes socials: 'Menys youtubers de postureo i més dietistes professionals'
Dra. Júlia Farrè, directora del Centre de Nutrició Julia Farrè, Dra. Judith Soto, @dracookinghealthy, Nuria Coll, directora de 'Ets el que menges'
12.30 - 13.15 h
Cafè Mieludo: un mètode únic
Carlos Cardozo - Barista de Café Crem
13.30 - 14.0 h
Ponència magistral "Celebrem 10 anys!"
Carles Gaig - Gaig a casa i Eduard Soley - Fruites i verdures Soley Roser
14.00 - 14.15 h
Josep Lladonosa, homenatge al xef, homenatge a l'historiador
16.00 - 16.30 h
Ou de crema catalana i taronja
Miquel Guarro - Hoffmann
16.45 - 17.30 h
Gran tast de vins i caves 10è aniversari
Els imprescindibles de Ferran Centelles, sumiller El Bulli
18.00 - 18.45 h
No tots els olis són iguals
Toni Beltran - Oleïcultor a Identitat Olive Oil - Agència Catalana de Turisme
19.00 - 19.45 h
Cervesa i la seva harmonia gastronòmica
Carlos Cervantes, expert cerveser - Estrella Damm
20.00 - 20.30 h
Cuina i còctels en harmonia
Sergi Palacín - The Alchemix