Aula de mercat 2019

 

 

 

 

Aula de mercat 

#mercatdemercats

 

ELS CUINERS MÉS CONEGUTS EN VIU I ELS TASTOS GUIATS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES

 

·DIVENDRES, 18          ·DISSABTE, 19          ·DIUMENGE, 20

 

Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions

 

_____________________________________________________

 

divendres, 18 d’octubre

 

 

13.00 - 13.30 h

 

 

Arrossos per sorprendre

Jordi la Casa - Ca la Nuri

 

13.30 - 14.00 h

 

 

L'elegant tradició dels makis al descobert

 Hideki Matsushia - Koy-Shunka

 

14.00 - 14.30 h

 

La gent, musculatura dels mercats

 Tana Collados 

 

16.00 - 16.30 h

 

"Burgers" i entrepans gourmets

  Quim Marquez - El Quim de la Boqueria

 

16.30 - 17.00 h

 

Tradicions basques - catalanes

German Espionsa - Fonda España

 

17.15 - 18.00 h 

 

 Garnatxes amb estil DO Terra Alta

Arnau Marco, Jaume Martí, Agència Catalana de Turisme

 

18.30 - 19.15 h 

 

Cinzano: cultura del vermut

Oscar Sadaba - Brand Ambassador Cinzano

 

19.45 - 20.30 h (tast)

 

Gran tast vins i caves 10è aniversari

 Els imprescindibles de Ferran Centelles, sumiller El Bulli

 

 

 

 

 

 

Tornar al principi

 

dissabte, 19 d’octubre

 

11.30 - 12.15 h 

 

Receptari inclusiu: "Posa't el davantal" i tothom a la cuina!

 Carme Ruscalleda i l'Escola d'Educació Especial Jeroni Moragas

 

12.15 - 13.00 h 

 

 7 Magnífics. El futur dels mercats del món

 

13.30 - 14.15 h

 

 Cinzano: cultura del vermut

Oscar Sadaba - Brand Ambassador Cinzano

 

16.00 - 16.30 h

 

 

 Trinxat de Cerdanya amb col i bolets de tardor

 Patrick Orriols - xef del Park Hotel de Puigcerdà, Domingo Castells - Xef de l'Hotel del Prado i Agència Catalana de Turisme

 

16:30 - 17.00  h

 

 

Paelles de mercat... i més

  Josep Carbonell - Paella Bar Boqueria

 

17:00 - 17.30  h

 

 

Traient-li tot el suc al pollastre

 A Pluma - Eugeni De Diego

 

17:30 - 18.00  h

 

 La cuina dels bolets

  Matias Coll i Ramon Blanch - Petit Comité

 

18.30 - 19.15 h 

 

 Degustació de caviar Nacarii

 Maria Cejas - Caviar Nacarii

Conselh Generau d'Aran

 

19.45 - 20.30 h 

 

 Coca-Cola Signature Mixers

 Adriana Chias - The Crew Royal Bliss

 

 

 

Tornar al principi

 

 

diumenge, 20 d’octubre

 

11.30 - 12.15 h

 

Alimentació saludable i xarxes socials: 'Menys youtubers de postureo i més dietistes professionals'

Dra. Júlia Farrè, directora del Centre de Nutrició Julia Farrè, Dra. Judith Soto, @dracookinghealthy, Nuria Coll, directora de 'Ets el que menges'

 

12.30 - 13.15 h

 

 Cafè Mieludo: un mètode únic

 Carlos Cardozo - Barista de Café Crem

 

13.30 - 14.0 h

 

Ponència magistral "Celebrem 10 anys!"

 Carles Gaig - Gaig a casa i Eduard Soley - Fruites i verdures Soley Roser

 

14.00 - 14.15 h

 

Josep Lladonosa, homenatge al xef, homenatge a l'historiador

 

16.00 - 16.30 h 

 

  Ou de crema catalana i taronja

 Miquel Guarro - Hoffmann

 

16.45 - 17.30 h 

 

 Gran tast de vins i caves 10è aniversari

 Els imprescindibles de Ferran Centelles, sumiller El Bulli

 

18.00 - 18.45 h 

 

 No tots els olis són iguals

 Toni Beltran - Oleïcultor a Identitat Olive Oil - Agència Catalana de Turisme

 

19.00 - 19.45 h 

 

Cervesa i la seva harmonia gastronòmica

  Carlos Cervantes, expert cerveser - Estrella Damm

 

20.00 - 20.30 h 

 

 Cuina i còctels en harmonia

Sergi Palacín - The Alchemix

Tornar al principi