Continguts per mes

Volem celebrar que avui és el Dia Mundial de la paella per mirar d’escatir els seus secrets i per això hem anat a trobar-nos amb la Laura Herrero, cuinera de les bones i responsables de l’aula de cuina del mercat de Sants. Volem saber si la paella només pot rebre aquest nom si porta arròs, conill pollastre, bajoques i garrofó i si la resta només són arrossos amb coses.  La... Seguir llegint
Si et parlem d’una fruita rica en vitamina C, potassi, quercitina i pectina, quina et ve a la ment? Has encertat, estem parlant de la poma, i és que avui,17 de setembre, se celebra el 'Dia mundial de menjar una poma'. Per tal de celebrar aquesta efemèride, parlarem d’un plat reconfortant i amb regust sentimental: el pastís de poma. Tant és que sigui a la Tatin, en pa... Seguir llegint
Avui celebrem el dia de la xocolata. I és que des que Cristòfor Colom el va portar d'Amèrica, el seu intens sabor, el seu embriagador aroma i el seu bell color han captivat milers de persones. Actualment aquest deliciós aliment es manifesta en diferents formes. En aquest sentit, totes o gairebé totes les classes de les presentacions comercials de la xocolata que trobem al mercat tenen el... Seguir llegint
Per moltes generacions el salami ha estat un aliment fonamental en els entrepans que portaven a l’escola o que devoraven en els berenars, però és fàcil de trobar avui en un mercat? La resposta és no. Anem a la Tocineria Víctor y Paquita del mercat de la Boqueria i preguntem al Víctor sobre aquest producte i el nostre interès el sorprèn. “Salami? Fa mesos que no en venem. La gent no el... Seguir llegint