Moltes felicitats, vegans i veganes! El dia 1 de novembre celebreu el vostre aniversari, ja que fa 77 anys que es va constituir la Vegan Society de Londres, la primera organització vegana del món, i el primer cop que es van adoptar els termes "vegà" i "veganisme".Per tant, per celebrar l'ocasió, us proposem una recepta per poder gaudir... Seguir llegint
Els cacauets serveixen per a molt més que menjar-los mentre et prens una cervesa o un refresc. La recepta que us portem avui és només una pista de tot el que pots fer amb ells amb una batedora i una mica d'imaginació. El cacauet és un llegum saborós i econòmic que, només amb l'ajuda d'una batedora o robot de cuina i una mica de manya i paciència podem fer plats molt més... Seguir llegint
Avui, Dia Mundial de l’Ou, volem fer memòria de tots els beneficis que ens aporta l’ou i també proposar-vos un seguit de plats que van més enllà de la truita i l’ou ferrat. Així que, amants de l’ou, prepareu-vos per arremangar-vos les mànigues i passar unes hores a la cuina! Parlant de les seves propietats, l’ou aporta un alt nivell de proteïnes d... Seguir llegint
Igual que fas amb l'armari, a la tardor toca canviar de rebost o nevera i dir-li "hola" a aquesta estació de l'any que enamora amb els seus colors i clima. Ha arribat el moment de posar-se les botes amb pomes, magrana, col, bròquil i bolets. El dia 22 de setembre vam entrar oficialment a la tardor. Una estació que durarà fins al 21 de desembre i que ja està canviant... Seguir llegint
Les llavors de carabassa porten tota la vida amb l'etiqueta de ser "pipes de les altres", amb referència a les seves famoses cosines les pipes de gira-sol. Una injustícia que fins ara ha passat de generació en generació i, que avui volem posar fi.Les llavors de carabassa són un excel·lent aliment, sigui com a pica-pica o incorporat a altres plats de menú diari... Seguir llegint