Moltes felicitats, vegans i veganes! El dia 1 de novembre celebreu el vostre aniversari, ja que fa 77 anys que es va constituir la Vegan Society de Londres, la primera organització vegana del món, i el primer cop que es van adoptar els termes "vegà" i "veganisme".
Per tant, per celebrar l'ocasió, us proposem una recepta per poder gaudir del dia i dels magnífics productes d'origen vegetal:
Fideus amb carabassa al forn
A tothom li agraden els fideus! Si hi unim la carabassa li donarem un toc molt especial. Necessitarem:
- 500 g de carabassa
- 250 g de fideus
- 2 dents d'all
- Pipes de carabassa (2 cullerades)
- 1 manat de cilandre (fresc, és clar)
- 100 ml de vinagre de vi negre
- 100 ml d'aigua
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
- Sal i pebre vermell dolç (qui se senti valent, que l'agafi picant)
Ho tenim tot? Doncs va, a cuinar!
- Tallem la carabassa en rodanxes i l'adobem amb sal i pebre. La posem al forn i que es vagi fent.
- Bullim aigua per coure els fideus. Un cop cuits, els passem per aigua freda i els deixem reservats per més tard.
- Ara haurem de preparar la salsa d'herbes: ajuntem en un bol el cilandre amb l'all i julivert, el vinagre, l'aigua, l'oli, les pipes de carabassa i el pebre vermell. Ho triturem i per últim hi afegim sal i pebre.
- Ep! Recordeu la carabassa coent-se al forn? Doncs un cop feta, la tallem en trossets encara més petits, idealment en forma de bastonet.
- Ho barregem tot (fideus, salsa i carabassa). Ho passem una mica per la paella, per escalfar-ho.
Bon profit!
I com no, un aniversari no és res sense un pastís! A Merú Bakery, al mercat de Bon Pastor, podeu trobar tot tipus de pastissos i postres per acabar l'àpat com toca. També disposen d'una gran quantitat de pastisseria vegana. Podeu seguir-los al seu Instagram per poder estar al dia de totes les novetats! (I també delectar els ulls, que sempre va bé).
Afegeix un comentari