Continguts per mes

Les galetes de civada són unes de les postres més bones i més nutritives, ja que la civada és un cereal molt ric en àcids grassos essencials i en aminoàcids. Aquí us deixem una recepta fàcil i ràpida per fer-les i endolcir el vostre dia! Ingredients: 100 g flocs de civada100 g de mantega60 g de sucre mascavat50 g de farina de civada40 g de figues seques20 g de nous100 g de xocolata negra (en... Seguir llegint
En aquest nou vídeo de la sèrie 'Els mercats et cuiden', coneixerem la iniciativa “Aprenentatge i Servei”, en la qual estudiants del mòdul d’atenció al públic de l’Escola Vida Montserrat han rebut una formació professional adaptada per cooperar amb les parades del mercat. Durant tres mesos, han col·laborat en algunes tasques, com ara en ajudar els... Seguir llegint
Durant la diada de Sant Jordi va haver-hi moments de Sol en què els carrers i els mercats van lluir d'allò més! Us deixem un recull d'imatges de totes les activitats que van fer-se arreu dels mercats de Barcelona! Mercat dominical de Sant Antoni        Mercat de la Concepció Mercat de Bon Pastor   
El  Mercat Dominical de Sant Antoni està de festa! Per celebrar la diada de Sant Jordi, entre el 21 i el 23 d’abril obrirà les portes de 9 a 20 h. Es tracta d’una cita ineludible per a lletraferits, col·leccionistes i passavolants de totes les edats. El podràs trobar al carrer Comte Urgell, entre Tamarit i Manso. La Patricia Camiño, de la Llibreria Litoral del Mercat... Seguir llegint
Tot i que prové del mar, el bacallà se’l compara amb el porc perquè casa bé amb tota mena d’ingredients, se n’aprofita quasi tot i també es pot sotmetre a cert grau de curació. En ser un peix blanc té pocs greixos, però és una excel·lent font de proteïnes de bona qualitat i d’àcids grassos essencials, fet pel qual és molt adequat per a persones amb una gran... Seguir llegint
L'ou és un dels aliments que més font de proteïnes aporta al nostre cos. També, compta amb una quantitat bastant significativa i variada de vitamines. És un aliment que es pot consumir de moltíssimes formes i en qualsevol dels àpats del dia.Avui us proposem dues idees, diferents entre elles, per fer els tan coneguts ous farcits. Per a totes les receptes és important que abans de començar a... Seguir llegint
El 29 de març es va celebrar al Fossat del Mercat de Sant Antoni el concurs professional per trobar les millors Mones de Pasqua de Catalunya. Aquesta primera edició, presentada per Gessamí Caramés, es va dividir en dues categories: ‘Mona Tradicional de brioix’ (un premiat) i ‘Ou de Xocolata’ (tres premiats).  El concurs va comptar amb un jurat d’alt nivell... Seguir llegint
Els mercats de la ciutat estan plens de vida i d’històries a explicar. Gran part d’aquestes les formen els bars que cada dia reben als seus clients amb els millors dels somriures i els plats ben plens. Avui estrenem el cicle d’articles sobre bars de mercat amb alguns establiments que ofereixen especialitats d’allò més casolanes, que et faran dubtar de si estàs menjant al... Seguir llegint
Fillols, filloles, ha arribat el vostre moment: acaba la Quaresma i comença la Pasqua. Les mones estan de camí a les vostres taules, i d’aquí res les podreu menjar amb tota la família. N’hi ha per a tots els gustos i de totes les menes!La més antiga, “la mona de l’àvia”, està feta de brioix farcit de crema, xocolata o melmelada i un ou al mig, el qual es cou quan la... Seguir llegint
L’ou és un dels aliments d’origen animal més freqüents a la nostra dieta. A la majoria de les llars se’n consumeixen cada dia, ja que l’ou per si sol pot ser el protagonista de molts plats. També, per les seves innumerables propietats, és un dels ingredients mésutilitzats en la preparació d’un gran nombre de receptes, ja sigui per a guarnir, per a ... Seguir llegint

Pàgines