La salut i la cuina, la cuina i la salut: dos conceptes que sempre van de la mà i ho saben bé des del Mercat de la Vall d'Hebron i des del l'Hospital Sant Rafael.
Per això, i per segona vegada dins el marc de la Setmana Internaciona de Mercats, l'Espai Cuina'm dins el mercat s'ha obert a parlar dels temes que més preocupen els pacients i el públic en general. Què podem menjar quan tenim una o una altra malaltia? En què ens hem de fixar quan cuinem? Per què em d'evitar certs aliments segons si estem seguint un tipus de tractament?
Tot el públic ha estat molt atent alhora que participatiu durant la xerrada del Dr. Alex Pasarin, el coordinador dels Serveis Complementaris de l'Hospital de Sant Rafael. Ell no ha estat sol, la Dra. Ana Aleson, especialista en Teràpies Naturals del mateix hospital l'ha acompanyat per donar resposta a moltes de les preguntes de l'audiència.
I com en l'anterior ocasió, una demostració de cuina fàcil i saludable amb productes del mercat i de temporada. Verdures que són les millors aliades en cas de malatia, però també necessàries per cuidar-nos abans que aquesta pugui arribar.
La higiene a través de l'alimentació és una de les claus per mantenir una bona salut i tant els Dr. Pasarin com la Dra. Aleson han remarcat la importància de menjar de temporada i productes de proximitat i ecològics, perquè són els que tenen menys interferència de químics.
La tarda ha estat un èxit i tota la sala s'ha omplert des del primer moment. Per això està previst fer una tercera edició parlant de la mateixa temàtica.
Afegeix un comentari