Avui us presentem una recepta de temporada de la mà de la Sílvia Tarragona de Chup Chup Recetas!
Ingredients (per a 4 racions)
- 250 g de mango (tallat)
- 60 g de coco ratllat
- 1 magrana
- 250 grams de farina
- 4 ous mitjans
- 125 g de llet sencera (o desnatada)
- 100 g de mantega
- 100 g de sucre
- 16 g de llevat químic
- 1 polsim de sal
Per a la cobertura:
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada de llimona
- 4-5 cullerades de sucre
Elaboració
Els ingredients a temperatura ambient!
- Barrejar la llet amb el coco ratllat i reservar
- Tamisar els ingredients secs, la farina, el llevat i la sal
- Pelar el mango a dauets
Passos:
1 - Comencem per batre la mantega amb el sucre fins a aconseguir una emulsió cremosa
2 - Afegir els ous d’un en un, i barrejar molt bé.
3 - Sumar la llet amb el coco fins que estigui ben integrat.
4 - Seguir amb els ingredients secs i tamisats. Ho barregem amb una espàtula.
5 - Finalment, afegir el mango trossejat.
6 - Greixar amb mantega un motlle (rodó o allargat)
7 - Omplir amb la massa dues terceres parts del motlle i donar uns copets perquè es reparteixi i s’assenti bé la massa.
8 - Introduir en el forn a 180 ºC uns 35-40 minuts.
9 - Deixar refredar uns 15 minuts sobre la reixeta, dins del motlle.
10 - Preparar la cobertura: batre tots els ingredients, sucre glass, iogurt i la cullerada de llimona.
11 - Desemmotllar i cobrir amb la cobertura i la magrana per damunt.
Afegeix un comentari