Ets fan del bacallà? Doncs estigues atent a aquest post perquè un any més, la ruta del bacallà tindrà lloc a diversos mercats de la nostra ciutat!
I és que... què millor que degustar un tastet d'aquest peix que tan ens agrada amb un glopet de cervesa? La ruta aquest any arrencarà el proper 15 de març i finalitzarà el 8 d'abril. El Gremi de Bacallaners de Catalunya i la cervesa Inedit d'Estrella Damm, amb la col·laboració de Bacallà d'Islàndia, ens conviden a degustar les millors elaboracions dels paradistes de l'autèntic bacalla, el Gadus Morhua, tallat i curat a l'estil tradicional.
Enguany, s'ha nomenat a la periodista, Bibiana Ballbè, "bacallanera novella" de la VI edició de la ruta.
Els dissabtes 17, 24, 31 de març i 7 d'abril, podreu trobar els millors tastets a les següents bacallaneries dels mercats de la ciutat per poc més d'un euro:
- Bacalalo, Mercat del Ninot, parada 25
- Perelló 1898, Mercat del Ninot, parada 18-20
- Bacallà i requisits Fradera, Mercat de Sagrada Família, parada 28-29
- Anguera Llobet, Mercat de Sagrada Família, parada 88
- Rosa Marina, Mercat de Santa Caterina, Parada 65-66-67
- Saladitos, Mercat del Clot, Parada 46-48
Us ho perdreu?
La Quaresma és temps de bacallà, i a les parades dels mercats de la ciutat en trobareu de primera qualitat! Des de la bacallaneria Perelló 1898, la xef Guada Reig de la barra de degustació de la parada, ens proposa una magnífica recepta de bacallà amb allioli de safrà i poma per llepar-se els dits!
Afegeix un comentari