Productes de temporada, esmorzars i carmanyoles saludables, websèrie de mercat... seran els protagonistes principals de les activitats que tindran lloc al llarg d'aquesta setmana als mercats de la ciutat. Prepareu l'agenda i preneu nota:
El dijous ve ben carregat de cuina, ja que tant el Mercat de la Concepció, el del Ninot, Sants i Llibertat han organitzat tallers relacionats amb la gastronomia. En primer lloc, al barri de Gràcia, concretament al Mercat de la Llibertat, hi aterrarà demà a partir de els 11 hores un taller que ens mostrarà com preparar carmanyoles i esmorzars saludables de la mà d'Infermeria Virtual. Us ho perdreu?
Al mercat de Sants hi tindrà lloc un nou taller de "Viatges per les cuines del món" on ens transportarem, a través de la gastronomia, a algun indret d'arreu; per continuar, al Mercat del Ninot ens ensenyaran a preparar els plats més frescos i ideals per aquest estiu com un caneló de carbassó farcit de samfaina, rissoto d'estiu amb herbes aromàtiques i gamba, i un tartar de maduixes, salmó marinat i alvocat.
Al mercat de la Concepció hi tindrà lloc un Gastrotaller de cuina de mercat per revolucionar els teus àpats. En aquest cas, serà amb la parada de Fruits i Verdures Molins, que ens mostraran diversos trucs i plats amb els tomàquets i els cogombres.
Divendres a partir de les 18 hores us esperem al mercat de l'Estrella on podreu gaudir de l'estrena de l'últim capítol de la temporada de la websèrie "N'hi ha que neixen amb estrella". Durant l'acte, se servirà un berenar saludable amb productes de mercat. A què espereu per venir-hi?
La gastronomia continuarà sent protagonista dissabte, quan també a l'aula gastronòmica del mercat del Ninot hi haurà un taller on els més menuts de casa aprendran a menjar verdures fent la seva pròpia ensaladilla russa i magdalenes de maduixa.
Afegeix un comentari