Continguts per categoria / etiquetes

La primavera és l'època de la collita dels cítrics. I tot té un sentit: es cullen a la primavera perquè ens serveixen per protegir el sistema immunitari del fred que començarà quan arribi l'hivern. Per exemple, des de fa uns dies i durant aquestes dates, s'estan recol·lectant varietats com les arrufatines, clemenrubi, marisol, clemenules i les famoses clementines, família mare... Seguir llegint
Avui el Mercat de l'Estrella s'ha aixecat ben engrescat, i és que des d'entrada la matinada, el programa de Rac 105 'La primera hora', ha fet la seva connexió en directe des d'una parada buida del mercat. El magazín matinal que enceta la jornada cada dia ha escollit el mercat com a escenari per conduir el programa avui. A més, com no podia ser d'una altra forma, hem... Seguir llegint
Hi ha millor manera per preparar les festes de Nadal que amb tallers de cuina? Vine al Mercat del Ninot el divendres 13 de desembre de 10:30 a 13:00 hores i de 18:30 a 21:00 hores i cuinem el pica pica del Nadal! I un cop els nens hagin descansat després de la setmana d'escola, també aprendran a cuinar el dissabte al matí de 10:30 a 12:15 hores, al mateix Mercat del Ninot. I no us oblideu de... Seguir llegint
Sabies que cada català menja 15 kg de carn fresca d’aviram a l’any? En concret, 13 kg de pollastre i 2 de gall dindi (*i això només a la llar, s’hi hauria de sumar el que es consumeix fora de casa és a dir a l’hostaleria, als menjadors escolars, etc. I que el pollastre és la carn fresca més consumida a les llars catalanes? El 43% del total, per davant del porcí (32%)... Seguir llegint
La cita setmanal a l'aula de cuina del Mercat del Ninot no falla i el proper divendres hi tindrà lloc un taller on aprendre a preparar arrossos de traca i dissabte els més menuts seran els protagonistes i cuinaran plats ben deliciosos i originals al taller de cuina per a nens i nenes! El mateix dissabte al Mercat de Lesseps hi haurà un taller de decoració d'arbres de Nadal a càrrec... Seguir llegint
Els mercats, una setmana més, han organitzat i seran escenari de diverses activitats de tota mena. Voleu venir a gaudir una bona estona de mercat amb nosaltres? Doncs estigueu ben atents i atentes al que us expliquem a continuació: Al Mercat de Sarrià, hi tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre una activitat participativa en el marc de la Setmana Solidària de Sant Joan de Déu Serveis... Seguir llegint
Durant la tardor, a qui no li agrada fer un bon bol de castanyes per compartir amb la família i amics? A nosaltres ens encanta! I és que a més de ser boníssimes, ens aporten una sèrie de propietats i beneficis per al nostre organisme que val la pena conèixer. En aquest post us n'explicarem uns quants, estigueu atents i atentes! Es tracta d'un fruit sec molt nutritiu i amb hidrats de... Seguir llegint
Aquest cap de setmana els mercats de la ciutat vénen farcits d'activitats de tota mena. Infantils, gastronòmiques, familiars... Estigueu ben atents i atentes per no perdre cap detall i per venir a gaudir d'una bona estona amb nosaltres. Amants de la cuina asiàtica? Doncs no us perdeu aquest divendres el taller de cuina que han organitzat al Mercat del Ninot. Durant la classe, els... Seguir llegint
Des del divendres 10 de novembre, desenes de quadres de pintura decoren de colors gran part dels espais del Mercat Galvany, un edifici ja de per sí molt atractiu per la seva arquitectura modernista. I és que, per segon any consecutiu, el Mercat Galvany ha obert les seves portes a l'Atelier de Sant Gervasi, l'espai d'Art dirigit per l'artista Patricia Trujillo. Si bé l'any... Seguir llegint
La tardor ja porta setmanes inundant els mercats de productes en la seva plena esplendor, colors vermells, taronges i marrons, i activtats per a tots els públics. Tot i així, les activitats continuen i aquest cap de setmana, en vénen diverses! Ahir es va inaugurar al Mercat de l'Abaceria, l'exposició "L'art dels fils" de Francesc Guijarro, el primer premi del... Seguir llegint

Pàgines