Continguts per categoria / etiquetes

Encara que aparentment no ho pugui semblar, la carabassa és un aliment d’allò més versàtil i, per suposat, deliciós!Si tens dubtes sobre quins plats pots elaborar a base de carabassa, no us perdeu aquest post! Portem les millors receptes de la mà de la influencer gastronòmica Chloé Sucrée (@beingbiotiful).Durant la Fira Mercat de Mercats d’enguany, la Chloé Sucrée va preparar tres... Seguir llegint
Acabar la setmana amb un tast de vins maridat amb productes dels mercats... Què més es pot demanar? Mercats amb D.O. ens proposa un pla de divendres excepcional al Mercat del Ninot!   A la sessió d'avui, la segona d'aquest any, ens hem traslladat al cor del Priorat amb la Denominació d'Origen Montsant, que just aquest mes de novembre compleix vint anys. Aquesta D.O. ens... Seguir llegint
En el sector de la nutrició poques expressions sonen més convincents que “dieta mediterrània”: només anomenant-la pot evocar al consumidor una bona vibra nutricional inigualable.  No obstant això, la dieta mediterrània és un estil de vida, un patró alimentari no només lligat a la forma d'alimentar-se, sinó també a altres elements de la vida diària, com l'activitat... Seguir llegint
El programa ‘El vermut de Llucià Ferrer’, de ràdio Flaixbac, ha visitat avui el mercat de Sant Antoni. Màxim Lòpez, gerent de l’Institut Municipal de Mercats, ha apropat als oients al projecte ‘Comerç verd’, que posa de manifest el que sempre han ofert els mercats: producte local, ecològic i de proximitat. “El nostre objectiu és promoure el coneixement sobre el... Seguir llegint
S’acaba l’any i arriba el fred. Les famílies es retroben i tornen els grans àpats. I el que no pot faltar mai: el brou de pollastre! Calentó, nutritiu i deliciós, sempre el trobem a les nostres taules.  És un plat molt senzill, i és molt personalitzable! Tret dels ingredients principals, cadascú ho pot fer a la seva manera, experimentant i creant noves receptes! Bernat Albet... Seguir llegint
És possible que gairebé tots hàgiu cuinat o menjat alguna vegada un lemon pie… O m’equivoco? Però no és tan comú que aquest pastís porti mandarina en lloc de llimona! Aquestes postres són les que ens va proposar la influencer gastronòmica Sofia Janer al showcooking de postres de tardor que va tenir lloc el dissabte 23 d’octubre, en el marc de la Fira Mercat de Mercats. ... Seguir llegint
La fira Mercat de Mercats va ser el passat mes d’octubre, durant tres dies, el punt de trobada de la gastronomia de proximitat i sostenible, un esdeveniment que va tenir també un vessant social. En el marc de la fira, voluntaris de la Fundació Pare Manel van ser presents a l’última jornada per convidar a totes les parades i comerços participants a col·laborar i donar els... Seguir llegint
Moltes felicitats, vegans i veganes! El dia 1 de novembre celebreu el vostre aniversari, ja que fa 77 anys que es va constituir la Vegan Society de Londres, la primera organització vegana del món, i el primer cop que es van adoptar els termes "vegà" i "veganisme".Per tant, per celebrar l'ocasió, us proposem una recepta per poder gaudir... Seguir llegint
Ja tenim aquí la Fira Mercat de Mercats! Un cap de setmana ple de tallers, xerrades, activitats infantils, hort urbà, comerços de mercat i estands dels restaurants de la ciutat… Una cita ineludible per a tots els barcelonins i barcelonines que torna després de dos anys d’absència. Aquest any, ho fa a la Plaça de les Glòries per acostar-se més a la ciutadania. [video:https://... Seguir llegint
Després de l’aturada per la pandèmia, tornen els tallers de tast de vins de proximitat DO i maridatge de productes frescos. Serà demà divendres 22 d’octubre a les 19.30 al Mercat del Ninot de Barcelona. Durant el taller, es presentaran i provaran vins ecològics de la DO Penedès i alguns productes i plats amb els quals s’aconsellin de maridar. Els vins escollits seran... Seguir llegint

Pàgines