Continguts per categoria / etiquetes

L'all és un dels ingredients que més acostumem a utilitzar a la nostra cuina, ja sigui en sofregits, en sopes, entre d'altres. Quines són les propietats nutricionals de l'all? Té un contingut energètic alt, ja que té forces proteïnes i hidrats de carboni. Com a minerals conté potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode, i pel que fa a les vitamines, té B que ajuden al bon funcionament... Seguir llegint
Durant les darreres setmanes hem après un munt sobre cuina nadalenca a través de la iniciativa "Per Nadal fem gran la cuina de mercat", juntament amb Grandma's Cooking Barcelona. L'avi Jordi, el passat 4 de desembre a la Boqueria, i l'àvia Pilar, el divendres 11 de desembre al Ninot, van preparar plats ben tradicionals i deliciosos que es van emetre en directe a través de l... Seguir llegint
Mercats de Barcelona, juntament amb Grandma's Cooking Barcelona, oferiran tres streamings durant aquest mes de desembre on després d'un recorregut pel mercat - i la seva pertinent compra! - s'hi mostrarà, pas a pas, com elaborar una recepta nadalenca. Cadascun dels directes es podran seguir en directe des del compte d'Instagram de Mercats BCN i de Grandma's Cooking. El 4... Seguir llegint
A la nostra ciutat, un dels sectors més castigats per la crisi sanitària ha estat el comerç de proximitat. Per això, s'ha fet necessari realitzar accions de promoció i dinamització amb l’objectiu de reactivar i incentivar la compra als comerços de proximitat i, concretament, als mercats municipals. Tot això recalcant el seu valor com a eix econòmic i social clau de la ciutat, a més del... Seguir llegint
Article de la Federació Avícola Catalana - en el marc de la Setmana de Mercats S’acosten les festes de Nadal, en què la cuina pren el protagonisme a la majoria de les llars i recuperem la tradició dels grans àpats en família. Des de molt antic, la peça d'aviram sencera és un dels plats més exquisits i festius per excel·lència i per això les aus sempre han format part dels... Seguir llegint
Des de fa un parell d’edicions es pot col·laborar amb el Gran Recapte en alguns mercats. La ciutadania pot donar productes refrigerats com carn, ous i peix als mercats, d’alt valor proteínic, a través de la donació de vals de 3€. Enguany se celebra entre el 16 i el 21 de novembre i es pot participar a través dels següents mercats: ConcepcióNinotCarmelProvençalsSagrada... Seguir llegint
El personal del Mercat de la Concepció va rebre 2.500 mascaretes higièniques de la marca Uniqlo, acció que també s'ha dut a terme al Mercado de la Paz de Madrid.   L'objectiu de la donació va ser recolzar el comerç essencial, que com els mercats, han estat a primera línia des de l'inici de la pandèmia. La marca defensa que no hi ha res més representatiu per a... Seguir llegint
L'alvocat és un aliment que ens aporta diversos beneficis per al nostre organisme. A més conté fibra i minerals com potassi, sodi o magnesi i vitamines com la C, l'E, B o la K1 que és essencial en la coagulació de la sang. A continuació us presentem diversos consells a l'hora de consumir-los a les vostres llars. A l'hora de comprar-los convé que no estiguin massa tous ni... Seguir llegint
Aquest cap de setmana se celebra la Castanyada. Mengem panellets, moniatos, i com no, castanyes! Coneixeu les propietats d'aquest producte de tardor? En aquest post us en donem alguns detalls: El component principal de les castanyes són els hidrats de carboni. Mentre que la majoria de fruites seques tenen entre un 15-20%, les castanyes en tenen un 40%. Cal destacar que és poc calòrica i... Seguir llegint
Amb la tardor ja aquí, els mercats es comencen a omplir de colors marrons, taronges i vermells, i enmig de tot això, hi trobem les carbasses. Es tracta d'un producte que ens permet elaborar diversos plats de tardor i hivern i  més, ens aporta un gran valor nutritiu. Voleu saber-ne més?  És un aliment rehidratant ja que te molta aigua - aproximadament un 90% - i és abundant en... Seguir llegint

Pàgines