Continguts per categoria / etiquetes

En Rafel Mitats treballa al Mercat del Clot des de fa 40 anys. La seva àvia ja hi treballava , va continuar el seu pare i fins que el Rafel s'hi va quedar, "jo considero que no sé fer una altra cosa que això", explica. Durant el seu dia a dia, acostuma a anar a Mercabarna a buscar el gènere de la parada i prepara alguns plats preparats per als seus clients, a més d'atendre a la... Seguir llegint
Vivim en l’era de les fake news i la postveritat i sovint qualsevol afirmació publicada a les xarxes i  alguns mitjans de comunicació es dona per certa sense contrastar-ne l’origen, perpetuant conceptes erronis en l’imaginari col·lectiu.  Des de la Federació Avícola Catalana com a representants dels productors de carn d’aviram i ous a Catalunya, defensem... Seguir llegint
La setmana ve ben carregada d'activitats als mercats de Barcelona. N'esteu al cas de cadascuna d'elles? El dissabte al Mercat de la Llibertat hi tindran lloc diverses festes infantils com un pintacares, taller de maquillatge amb Activijoc on els més menuts de casa aprendran i es divertiran en un ambient immillorable.   Com no podia ser d'una altra forma,... Seguir llegint
Ja ha començat febrer, mes del Carnaval! Anem escalfant motors per a la gran festa de la disbauxa i les disfresses però tot i que encara no hagi arribat, els mercats segueixen organitzant diverses activitats de tota mena i per a totes les edats. Estigueu atents i atentes: El proper dissabte, 8 de febrer, el festival Tradicionàrius tornarà a estar present als mercats de Gràcia. En aquest cas... Seguir llegint
Amb l’arribada de l’hivern i el fred les cuines i les taules de les cases i les llars s’omplen de sopes, cremes, guisats i bullits. I amb ells, arriba també un aliment bàsic per elaborar totes les receptes dels suculents plats hivernals: el porro. Avui us proposem endinsar-nos en el fascinant món del porro per conèixer la riquesa i les propietats d’aquest indispensable... Seguir llegint
Els mercats de Barcelona han viscut una setmana molt especial. Del 27 de gener al 2 de febrer quatre mercats de la ciutat han acollit la setmana del cafè solidari de Sant Joan de Déu. Clients, paradistes i persones rellevants del territori han compartit centenars de tasses de cafè en favor de les persones en situació vulnerable. La setmana del cafè solidari va començar el dimarts 28 de gener... Seguir llegint
Com cada setmana a l'aula de cuina del Ninot hi aprendrem a preparar nous plats i receptes. El divendres 31 el destinarem al Fast Food. Concretament aprendrem a preparar burger de xai amb maionesa de moniato i les seves xips, durum de falafel i verdures, i ales de pollastre Masala. El dissabte 1, per la seva banda, farem una volteta pel mercat i pensarem els plats segons el que... Seguir llegint
Aquest dissabte la 32a edició del Festival Tradicionàrius arriba al barri de Gràcia. A partir de les 12 h és el torn dels Xeremiers i Glossadors de Mallorca als mercats de l'Abaceria, de la Llibertat, de l'Estrella i de Lesseps.  Com cada setmana a l'aula de cuina del Ninot hi aprendrem a preparar nous plats i receptes. El dimecres el destinarem a les sopes i cremes.... Seguir llegint
Enguany, el Mercat de la Boqueria celebra el seu 180è aniversari. Estan preparats un seguit de tallers i d'actes durant tot l'any perquè els amants del mercat pugueu aprofitar el vostre espai preferit encara més! Cursos de cuina, converses, tallers... i molt més!  Avui, el cuiner Isma Prados, ha inaugurat el cicle de 'Cuines del Món' amb la cuina marroquina. Juntament... Seguir llegint
L'aula de cuina del Mercat del Ninot encén els fogons una setmana més i ve carregada de tallers "Cuinem al Ninot" de cuina de tota mena i per a totes les edats. Voleu conèixer-les? Demà, 17 de gener, a partir de les 10:30 hores hi tindrà lloc el taller "La reina de l'hivern:la carxofa", que també es repetirà a les 18:30 hores. Cadascun dels plats del taller aniran... Seguir llegint

Pàgines