L'Eduard Soley és tot un veterà pel que fa a ser Artista de Mercat! I és que enguany serà ja la quarta vegada que compartirà les seves experiències i la seva saviesa en una ponència.
I com no, ens parlarà del fascinant món dels picants! I és que la seva botiga, tot just a l'entrada del Mercat de la Boqueria, ha sapigut aprofitar aquest nínxol de mercat i s'ha especialitzat en productes picants d'arreu del món.
Així doncs, en Soley ens parlarà del món del picant, que considera molt interessant perquè ara mateix és un món que "encara s'està obrint molt, una mica com el mateix Mercat de La Boqueria". I és que, explica l'Eduard, "cada cultura té el seu picant", però en canvi, aquí, a la gastronomia mediterrània, no se'n consumia gairebé gens, mentre que el 80% de la població en consumeix molt regularment.
"De picant no en consumíem gens", explica en Soley, "com a molt, l'àvia posava un bitxet als callos o al capipota, i para de comptar". Ara, en canvi, "gràcies a la mescla de cultures que ha portat la globalització, a Barcelona se'n consumeix molt més, de picant".
Afegeix un comentari