Al llarg dels mesos d’estiu no hi ha res com assaborir préssecs, una fruita ideal per a refrescar-se i per donar color als nostres plats! A la primavera ja apareixen les primeres varietats, però la temporada del préssec s'allarga fins passat l'estiu, i per això és un dels sospitosos habituals en molts dinars i sopars d'agost.
El préssec conté gairebé tot el que necessitem per mantenir una bona salut del cor, ja que conté les vitamines A, C i E, que són antioxidants naturals i que, a més, són presents en aquesta fruita en una proporció molt equilibrada. I, per si fos poc, el préssec també conté vitamines B, juntament amb magnesi i potassi que faciliten la feina del cor. El préssec és molt dolç, però només de gust, ja que no conté un alt contingut de sucres i, a més a més, és baix en calories: només 44 calories per cada 100 grams. De fet, el préssec és una de les fruites amb menys quantitat de greix i sodi, i és per això que és molt recomanable per a persones amb problemes cardíacs.
Ara que és estiu i el que més ens ve de gust són plats ben frescos, us proposem una recepta genial per aquests dies d'un gelat de préssec.
Afegeix un comentari